سیدعبدالحسین حسینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۳۰ دکه دستفروشی در نخستین گام با حکم قضایی و با هدف ساماندهی فضای شهر شوش از بازارچه جمع‌آوری شدند.
وی با بیان اینکه فعالیت دکه‌های دستفروشی در بیرون از بازارچه موجب ترافیک و زشت شدن چهره شهر شده بود، گفت: شهرداری شوش تلاش دارد با زیباسازی و ساماندهی فضای شهری در راستای رفاه و آسایش شهروندان گام بردارد.

شهردار شوش مشارکت شهروندان در زیباسازی فضای شهری را مهم و اثرگذار دانست و افزود: برای بیکار نماندن صاحبان دکه‌های جمع آوری شده، فضایی در درون بازارچه شوش به آنها اختصاص یافته است.

وی خواستار کمک شهروندان و کسبه برای زیباسازی و نظم دادن به فضای شهری شد و گفت: روند اجرای طرح ساماندهی و زیباسازی فضای عمومی شهری در شوش ادامه دارد.

حسینی افزود: بزودی شهرک فن‌آوری شوش برای جمع آوری اصناف مزاحم و نیمه مزاحم از سطح شهر احداث می‌شود تا این اصناف در یک مکان متمرکز شوند.

وی به قدمت چندین هزار ساله این شهر تاریخی اشاره کرد و گفت: طرح زیباسازی فضای عمومی و منظر شهری شوش با مشارکت شهروندان و همکاری کسبه و بازاریان ادامه می‌یابد.

شهر باستانی شوش یکی از معروف‌ترین شهرهای دنیای کهن است که زمانی پایتخت حکومت ایلام و همچنین پایتخت زمستانی پادشاهی هخامنشی بوده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.