به گزارش ایرنا علی احسان پور دوشنبه شب به خبرنگاران گفت: طبق پروتکل، در این بیمارستان آزمایش برای عموم انجام نخواهد شد و مراجعه مردم ضمن ایجاد ازدحام  ممکن است برای تنها خطراتی به همراه  داشته باشد.

بیمارستان رازی اهواز به عنوان مرکز معین برای بستری بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا در نظر گرفته شده و خدمات درمانی را به بیماران ارائه می دهد.

اکنون ۳۰ مورد قطعی ویروس کرونا در خوزستان شناسایی‌شده که از این تعداد ۹ نفر فوت شدند.

بر اساس آخرین گزارش تا کنون ۳۰ مورد قطعی ابتلا به ویروس کرونا در خوزستان شناسایی شده که ۹ نفر از آنها فوت شده اند.

 این آمار به تفکیک شهرستان ها شامل اهواز ۱۰ نفر ،هندیجان ۲ نفر، اندیمشک سه نفر، شوشتر۲ نفر، آبادان چهارنفر، دزفول۲ نفر، مسجدسلیمان ۲ نفر، ماهشهر ۲ نفر، بهبهان ۲ نفر و امیدیه یک نفر گزارش شده است.

به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون هزار و ۵۰۱ نفر به طور قطعی در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۶۶ نفر فوت کرده‌اند.

علی رضا رییسی افزود: تعداد ابتلای قطعی جدید به ویروس کرونا در کشور از روز گذشته تاکنون ۵۲۳ نفر است و ۱۲ نفر نیز در این مدت فوت کرده‌ و ۲۹۱ نفر بهبود یافته اند.

بیماری جدید کرونا دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا ۲ هفته دارد و این امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکنند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نبینند.

تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده و با این مورد آخر، تعداد آنها به هفت مورد رسیده‌ است؛ این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروس‌هاست که از سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود؛ این ویروس در معمولی‌ترین حالت باعث سرماخوردگی می‌شود و نشانه‌های ابتلا به آن در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.

کرونا مثل سایر ویروس‌های تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماری‌های خود ایمنی می‌تواند خطرناک باشد و مرگ‌ و میر آن تاکنون بیشتر از سه درصد مبتلایان نیست.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.