به گزارش ایرنا دکتر فرهاد ابول نژادیان شامگاه چهارشنبه در مصاحبه زنده تلویزیونی اظهار داشت: با توجه به تظاهرات بیماران در بازه زمانی، بیمار باید ۲ هفته در قرنطینه باشد و درمان با یکسری داروها شروع میشود.
وی افزود: توصیه ما به مردم این است که افرادی مانند پرسنل بیمارستان ها و اورژانس ها که در معرض تماس مستقیم با بیماران قرار دارند باید از ماسک استفاده کنند.
ابول نژادیان ادامه داد: اگر فردی بیمار است و سرفه دارد باید از ماسک استفاده کند و از حضور در اجتماعات پرهیز کند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: داروخانه ها با کمبود ماسک، ژل و مواد ضد عفونی کننده روبرو هستند.
وی گفت: کارخانه الکل سازی خرمشهر تولید را افزایش داده و و مجور افزایش ظرفیت به کارخانه الکل سازی هفت تپه نیز داده شده است.
ابول نژادیان اضافه کرد: کارخانه تولید ماسک در استان نداریم تلاش می کنیم ازهیات امنای ارزی وزاتخانه تامین کنیم تا الان محموله ای به دست ما نرسیده در حال تلاش هستیم که تامین شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اضافه کرد: حداقل هایی از ماسک در انبار وجود داشت که در اختیار پرسنل بیمارستان ها که سرابازان خط مقدم مبارزه با ویروس هستند قرار داده شد.
وی ادامه داد: این ویروس رفتارهای جدیدی از خود نشان می دهد و قبلا تصور می کردیم فقط از طریق قطرات تنفسی منتشر می شود اما اخیرا راههای جدیدی از انتشار این ویروس مشاهده شده است.
ابول نژادیان گفت: برای اظهار نظر در این خصوص که با گرم شدن هوا این ویروس غیرفعال می شود زود است.
دستور شورای تامین برای تعطیلی تالارهای مراسم
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز بیان کرد: از ترددهای غیرضروری و حضوردر اجتماعت مذهبی و غیرمذهبی پرهیز کنند و مراسمات تالارهای عروسی به دستورشورای تامین و به علت مبارزه با این ویروس تعطیل اعلام شد.
وی افزود: همه همایش ها، امتحانات دوره های تخصصی و عمومی را لغو کردیم و دید و بازدید ها نیز باید کاهش یابد.
ابول نژادیان گفت: در ورودی بیمارستان ها و کلینیک ها واحد تریاژ فعال است که در اولین مراجعه در خصوص علائمی از جمله سرفه ، تنگی نفس، تب، لرز و تعریق و ضعف عضلانی سوال می شود که در صورت داشتن علائم از مسیر معین شده به نام مسیر خاکستری هدایت شده و از حضور فرد در بین بیماران دیگر ممانعت می شود در غیر این صورت افراد از مسیر اصلی وارد می شوند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازاظهار داشت: ۳۰ بیمارستان دولتی و ۱۰ بیمارستان خصوصی واحد تریاژ و جداسازی را دارند.
وی بیان کرد: فعالیت برخی مراکز بهداشتی را برای کاهش بار اورژانس ها ۱۶ ساعته اعلام کردیم که امروز نهایی می شوند.
ابول نژادیان گفت: یک نرم افزار راههای الگوریتم تشخیصی و اقدامات مورد نظر برای افراد مشکوک به بیماری نیز در حال راه اندازی است.