علی نقی طاهری روز دوشنبه در حاشیه برگزاری جشنواره فیلم فجر در اهواز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سینمای هالیوود هم زمانی دستمزدی بود اما مسیر خود را عوض کرد، اظهار داشت: در حال حاضر می توان گفت سینمای ایران از راه و مسیر اصلی خود خارج شده و به سمت دولتی شدن در حال حرکت است منظور این سخن این نیست که فیلم دولتی بد است اما حقیقت این است وقتی دولت سرمایه گذاری میکند و پول می دهد کارگردان از بابت دستمزد خیالش راحت است و همین امر به ساخت فیلم لطمه میزند.
این منتقد سینما بیان کرد: جشنواره فیلم فجر باید به سمت فیلمهای بخش خصوصی برود و جایزه را به فیلمهای بخش خصوصی بدهد.
وی با بیان این که سینمای فعلی سینمای مورد تصور ما نیست بیان کرد: سینما نباید سفارشی باشد، دغدغه اصلی کارگردان و فیلمساز باید تماشاچی باشد چراکه وقتی کارگردانی دغدغه تماشاچی نداشته باشد دیگر نمیشود نام اثر ارزشمند سینمایی را روی کار او گذاشت.
توقع سینماگران از جشنواره فجر
طاهری بیان کرد: از دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر توقع دارم به فیلمهای بخش خصوصی بها بدهند تا دیگران نیز تشویق به سرمایهگذاری در حوزه سینما بشوند، من کسانی را میشناسم که زندگی خود را فروخته و فیلم ساختند اما فیلمشان حتی به جشنواره راه پیدا نکرد.
وی خاطرنشان کرد: وقتی دولت برای ساخت یک فیلم سرمایهگذاری میکند قطعا کسی توان رقابت و این سرمایهگذاری مشابه را نخواهد داشت و در واقع کسی نمیتواند حریف شود اما توقع میرود به فیلم های بخش خصوصی بهای بیشتری داده شود.
این منتقد سینما در پایان وضعیت سخت افزاری سینماهای خوزستان را غیراستاندارد خواند و گفت: سینماهای اهواز هنوز با معیارهای استاندارد فاصله دارند اما در حوزه پخش فیلم و صدا با توجه به دیجیتال شدن سیستم سینماها کیفیت صدا و تصویر فیلمها خوب بود.
به گزارش ایرنا سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر از ۱۵ تا ۲۱ بهمن ماه جاری همزمان با تهران ، در سینمای ساحل و هلال اهواز در حال برگزاری است، در این دوره از جشنواره ۲۴ فیلم شامل ۱۹ فیلم سینمایی برای بزرگسالان در قالب سودای سیمرغ و پنج فیلم برای کودک و نوجوان در قالب سیمرغ پروانه در جدول پخش فیلم فجر اهواز قرار گرفت.