به گزارش ایرنا با اعلام باشگاه فولاد، این تیم در بازی هفته هجدهم مقابل سپاهان محمد آبشک بازیکن خود را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد.
فرشاد احمدزاده برابر سپاهان محروم نیست
در حالی که صبح امروز اسامی محرومان تیمهای لیگ برتری در هفته هجدهم از سوی سازمان لیگ اعلام شد که نام فرشاد احمدزاده دیگر بازیکن فولاد در بین اسامی بازیکنان محروم وجود داشت.
پس از پیگیری مسئولان باشگاه فولاد، مشخص شد که محرومیت احمدزاده مربوط به گذشته بوده است و این وینگر جدید فولادیها هیچ مشکلی برای حضور در دیدار مقابل سپاهان نخواهد داشت و در صورت صلاحدید کادرفنی میتواند به میدان برود.
تیم فولادخوزستان از ساعت ۱۷ روز یازدهم بهمن ماه در ورزشگاه نقشجهان اصفهان به مصاف سپاهان خواهد رفت، فولادی ها در حال حاضر با کسب ۲۴ امتیاز در مکان هشم و سپاهان با ۳۲ امتیاز در رده دوم جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارند.