به گزارش ایرنا مرتضی موصلی شامگاه شنبه در حاشیه نمایشگاه الکامپ در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: توانمند سازی جامعه هدف همواره یکی از اولویتهای کمیته امداد استان به شمار می رود و برای افزایش بهرهوری اقتصادی به دنبال استفاده از تمامی ظرفیتهای ممکن هستیم.
وی افزود: توسعه فناوری و استفاده از ظرفیتهای امداد الکترونیک از ابتدای سال جاری در دستور کار قرار گرفته و تاکنون از این طریق خدمات شایانی به مددجویان ارائه شده است.
مدیرکل کمیته امداد خوزستان ادامه داد: این سامانه در سال گذشته در خوزستان به عنوان پایلوت راه اندازی و از ابتدای سال جاری در سراسر کشور اجرایی شد.این سامانه به منظور افزایش بهرهوری و ارتقای سطح سلامت اجتماعی راه اندازی شده و دیگر نیازی به مراجعه حضوری مددجویان به مراکز کمیته امداد نیست.
موصلی اظهار داشت : در این سامانه ۳۶ خدمت پیشبینی شده که تاکنون خدمات ارزنده ای به مددجویان بخصوص در مناطق محروم ارائه شده است.
وی گفت: در برخی مناطق دسترسی مددجویان به اینترنت فراهم نیست اما در این زمینه نیز کمیته امداد امام خمینی خدماتی را به صورت حضوری ارائه میدهد.
مدیرکل کمیته امداد خوزستان ادامه داد: کمک هزینه ازدواج جوانان، بحث تامین بخشی از هزینه های درمانی ، بهداشتی ، فرهنگی، تحصیلی، تسهیلات ضروری و مرتبط با استقلال نیازمندان، درخواستهای مربوط به احداث و تعمیر مسکن و تخفیف معافیتها و انشعاب منازل از جمله خدماتی است که از طریق سامانه امداد الکترونیک به مددجویان ارائه میشود.
وی گفت: با توجه به اینکه این سامانه از ابتدای سال جاری فعالیت خود را آغاز کرده، انتظار میرود با توسعه این سامانه بتوانیم امکان خدمت رسانی بیشتری را برای مددجویان فراهم کنیم.
موصلی تصریح کرد: بسته اشتغال به عنوان یکی از مهمترین سرفصلهای کاری کمیته امداد استان به شمار میرود و در برنامههای جدید این نهاد علاوه بر روش هایی که از گذشته داشتیم ، طرح ایجاد اشتغال از طریق امداد الکترونیک در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت:همچنین الگوی راهبری شغلی با محوریت کارآفرینان در حال انجام است و تلاش مجموعه کمیته امداد بر این است تا بتوانیم الگوی اشتغال خود را در توسعه کسب و کار نیز به صورت مطلوب تر پیش ببریم.
مدیرکل کمیته امداد خوزستان اظهار داشت: سامانه الکترونیک راهبرانه نیز برای جذب اشتغال طراحی و به مرحله اجرا درآمده و در پورتال کمیته امداد قابل دسترسی بوده و تمامی کارآفرینان و افرادی که ایدههای جدید دارند، میتوانند در خصوص اشتغال با مجموعه کمیته امداد همکاری کنند.
وی افزود: همچنین شناسایی و جذب صاحبان مشاغل و افزایش کارآفرینان در توسعه اشتغال برای کمک به نیازمندان در دستور کار قرار گرفته است.
موصلی گفت: در هفت ماهه نخست سال جاری ۳۵ کارآفرین مطرح استان جذب شده اند و یک هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی نیز تاکنون ایجاد شده است.
وی افزود: اکنون در استان خوزستان ۳۲۰ هزار نیکوکار با مجموعه کمیته امداد همکاری می کنند پیشبینی میشود که تا آخر سال جاری بر تعداد این نیکوکاران افزوده شود.
مدیرکل کمیته امداد خوزستان گفت: همچنین سامانه اکرام ایتام و محسنین طراحی شده و خیران و نیکوکاران که در گذشته به صورت دستی از وضعیت ایتام باخبر می شدند، در حال حاضر با بهره گیری از این سامانه از نتیجه حمایت های خود مطلع می شوند.
وی گفت: کمیته امداد در هفت ماه نخست سال جاری بیش از یک هزار و ۳۰۰ شغل را ایجاد کرده و تلاش می شود با استفاده از ظرفیتهای قرض الحسنه برنامههای خود را در این زمینه بیشتر پیش ببریم.
موصلی گفت: اکنون نیز با برخی مراکز تفاهم نامه هایی منعقد شده تا مددجویان بتوانند محصولات خود را از قبیل صنایع دستی برای فروش از طریق فروشگاه های اینترنتی به فروش برسانند.