به گزارش ایرنا رحیم کعب عمیر شامگاه یکشنبه در نشست انعقاد تفاهم‌نامه بین استانداری خوزستان و شهرداری اهواز برای توسعه و تسریع در اجرای پروژه های عمران کلانشهر اهواز با اشاره به وجود کمبودهای زیاد در شهر اهواز بیان کرد: اگرچه استاندار خوزستان تلاش بسیاری برای پرداخت حق آلایندگی توسط شرکت ها کرده است اما هنوز شاهد همکاری ملموسی از سوی این شرکت ها نیستیم.

وی ادامه داد: شهرداری متولی مدیریت شهری است اما زمینی برای اجرای پروژه ها ندارد و بیشتر اراضی شهر در اختیار نفت، مسکن و شهرسازی و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی قرار دارد.

فاصله اهواز با کلانشهرهای دیگر

کعب عمیر اظهار داشت: اهواز در شاخص های توسعه یافتگی از کلانشهرهای دیگر عقب است درحال حاضر تنها ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به صورت فعال در شهر داریم.

وی ادامه داد: ۸۰ دستگاه از اتوبوس های خراب اهواز با هزینه ای معادل ۶۰ میلیارد ریال قابل تعمیر و راه اندازی مجدد هستند که امیدواریم دولت در این خصوص با شهرداری اهواز همکاری کند، زیرا در شرایط فعلی در کشور اتوبوس تولید نمی شود و قیمت هر دستگاه اتوبوس جدید حدود ۲۰ میلیارد ریال است.

این عضو شورای شهر اهواز در بخشی دیگر با اشاره به اینکه بارترافیک اهواز غرب به شرق است گفت: درحال حاضر بیشتر بار ترافیک از میدان چمران تا بقایی و زرگان به سمت خزامی است و مسیرهای بای‌پس آن توسعه نیافته اند.

وی افزود: در شهر اهواز رینگ های توزیع کننده و تخلیه کننده ترافیک نداریم و همه بار ترافیک در غرب و شرق است، باید جاده کمربندی غرب اهواز از سمت پلیس راه جدید به جاده آبادان متصل شود.

 اهواز درگیر مشکلات بدیهی

یکی دیگر از اعضای شورای شهر اهواز نیز در این نشست خواستار توجه بیشتر به ارائه خدمات شهری شهرداری اهواز شد و گفت: رقم ۲هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی تفاهم نامه استانداری و شهرداری اهواز بالا است همین در ذهن شهروندان انتظاراتی را ایجاد می کند.

محمدجعفر فلسفی افزود: درحال حاضر شهر اهواز با بدیهی ترین مشکلات از جمله نبود سطل های زباله، سگ های بلاصاحب، عدم مناسب سازی معابر، ناوگان حمل و نقل عمومی و چالش های شهرسازی مواجه است.

رییس شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه اجرایی شدن تفاهم نامه سبب توسعه شهر می شود بیان کرد: توسعه عمرانی سبب افزایش امنیت و درنتیجه رفاه اجتماعی می شود.

عبدالزهرا سنواتی افزود: توزیع عادلانه پروژه ها و امکانات می تواند سبب توازن در مناطق مختلف اهواز شود، مشکلات مناطق حاشیه ای سبب درگیر شدن تمام نقاط کلانشهر اهواز می شود.

همچنین رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر اهواز گفت: بخشی از اعتبار این تفاهم نامه باید به مسائل فرهنگی اختصاص یابد، درحال حاضر ۲ فرهنگسرای ملاشیه و عین۲ با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد متوقف شده اند.

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اهواز نیز بیان کرد: سازمان آتش نشانی شهرداری اهواز تا شعاع ۶۰ کیلومتری اهواز خدمات رسانی می کند اما به دلیل مشکلات مالی با کمبود تجهیزات مواجه هستند.

سید ناصر موسوی نژاد افزود: سازمان آتش نشانی اهواز به خودروی اطفای حریق، لباس مخصوص، دستگاه های تنفس و نردبان بلندمرتبه نیاز دارد.

هدف از انعقاد این تفاهم نامه ۲هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی ارتقای کیفیت زیست در شهر اهواز به ویژه در حوزه های زیرساختی، زیباسازی و حمل و نقل است، اعتبار این تفاهم نامه به صورت ۵۰-۵۰ از محل منابع داخلی شهرداری اهواز و تامین اعتبار دولت است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.