سید احمد موسوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد : در شهرستان اندیکا گونه های درختی متنوعی از جمله بادام کوهی، گیلاس وحشی ،مهلب، بلوط، زالزالک، ارژن، بن و کلخونگ وجود دارد که باعث شده این جنگل ها از نظر فرآورده های گیاهی به یکی از غنی ترین جنگل های کشور تبدیل شود.
وی افزود :یکی از این میوه های پرطرفدار زالزالک یا به اصلاح محلی(سیستن) است که برداشت آن اواخر مهرماه آغاز و تا اواخر آبان به طول می انجامد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اندیکا ادامه داد: میوه این درخت در قالب رنگ های قرمز و زرد است که برداشت آن بیشتر توسط ساکنان بومی و برای مصرف داخلی انجام می شود .
وی گفت :درخت زالزالک بیشتر در مناطق ییلاقی و نیمه ییلاقی می روید و از میوه های وحشی موجود در طبیعت کوهستانی اندیکا محسوب می شود که به دلیل داشتن کلسیم برای تقویت معده و قلب مفید است.
در شهرستان اندیکا حدود ۱۷۰هزار هکتار جنگل با گونه های بسیار ارزشمندی نظیر بلوط، بنه یا پسته وحشی، کلخونگ ، بادام، زالزالک، کیکم ، مهلب و.... وجود دارد که ۹۰درصد این درختان بلوط و گونه های درختی دیگر حدود ۱۰درصد از این جنگل ها را تشکیل می دهند.
اندیکا با مرکزیت شهر قلعه خواجه دارای سه بخش و با جمعیت حدود ۸۰ هزار نفر و مساحت ۲هزار و ۳۰۰ کیلومتر مربع در شمال شرق خوزستان واقع شده است.