مصطفی هنرمندیان روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ایذه یکی از مناسب‌ترین اقلیم‌ها را برای کاشت ارقام مختلف انجیر دارد و عمده انجیر این شهرستان در روستاهای سادات موسوی، دره زنگ، سادات حسینی، شیوند، غریبی‌ها و قلعه سرد بخش‌ دهدز و مقداری نیز در بخش سوسن تولید می‌شود.

وی تصریح کرد: ارقام انجیر کشت شده در این شهرستان شامل انجیر سبز استهبان، کشکی و محلی است که بازده به نسبت خوبی نیز داشته‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه سطح باغهای انجیر ایذه را ۲۷۰ هکتار اعلام و عنوان کرد: از این مقدار باغ، ۲۰۰ هکتار قابل برداشت بوده است و مابقی نیز هنوز به مرحله بارور شدن نرسیده است و در سالهای آینده به مجموع باغهای مثمر ایذه افزوده خواهند شد.

هنرمندیان افزود: انجیر ایذه، علاوه بر تازه خوری، به صورت خشک، مربا، گرده خشک، بندانجیر و نوع محلی پازن انجیر تهیه شده و به فروش می‌رسد.

وی گفت: متوسط تولید انجیر ایذه نسبت به سال گذشته تغییر خاصی نکرده است، سال قبل نیز حدود هزار و ۶۰۰ تن محصول از باغات انجیر شهرستان برداشت شده بود.

شهرستان ایذه در ۱۸۳ کیلومتری شمال شرق مرکز استان خوزستان واقع شده است که یکی از عمده راه‌های ارتزاق مردم آن کشاورزی است.

۹۴۳۴/۶۰۰۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.