سیدزین الدین موسوی شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:آمار دقیقی از تعداد شناورهای تجاری متقاضی فعالیت در بخش کالای ملوانی (ته لنجی) در بندر اروندکنار وجود ندارد و فرخوان مذکور برای شناسایی و ساماندهی شناورهای مستقر در اروندکنار انجام می شود.
فرماندار آبادان گفت:بعد از جنگ تحمیلی تعداد زیادی از شناورهای تجاری اروندکنار در سایر بنادر مشغول فعالیت تجاری شدند که بازگشت این شناورها زمینه اشتغال و رونق اقتصادی منطقه را در پی خواهد داشت و مسئولان از بازگشت این شناورها استقبال می کنند.
وی بر بهره مندی از مزایای بندر اروندکنار برای برون رفت این منطقه مرزی از بن بست و رونق اقتصادی این منطقه با بهره گیری از ظرفیت بندری و تجاری آن تاکید کرد و افزود:در صورت فعال شدن بندر تجاری اروندکنار فرصت های شغلی مستقیم و غیر مستقیم زیادی در این منطقه ایجاد خواهد شد.
موسوی گفت:اروندکنار می تواند به محلی برای واردات کالای مورد نیاز کشور و قطب گردشگری تجاری خوزستان تبدیل شود و برای این راستا برنامه ریزی لازم در حال انجام است.
بندر تجاری اروندکنار در انتهای رودخانه اروند و روبه روی شهر فاو عراق قرار دارد و نزدیکترین بندر به کشور کویت است.
اروندکنار تنها بازارچه مرزی استان است که هیچگونه فعالیت اقتصادی در آن انجام نمی شود.
اروندکنار با ۳۵ هزار نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری آبادان جنوب آبادان قرار دارد.
سالانه حدود ۲ میلیون نفر از کاروان های راهیان نور و میهمان نوروزی از یادمان شهدای عملیات والفجر۸ در اروندکنار دیدن می کنند.
۳۰۱۵/۶۰۶۸