فاضل عبیات روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ۲۳ هزار و ۴۹۴ پرونده زمین های خسارت دیده از سیل اخیر خوزستان در سامانه سجاد ثبت شد و در مرحله نهایی سازی و بررسی پژوهشگاه فضایی است.

وی افزود: تاکنون مبلغ ۱۴۷ میلیارد ریال به سه هزار و ۳۰۱ کشاورز سیل‌زده پرداخت شده و با پیگیری انجام شده، کار ارزیابی پرونده ‌ها توسط پژوهشگاه فضایی سرعت بیشتری می‌گیرد.

عبیات با اشاره به اینکه پرداخت ‌های انجام شده ۵۰ درصد از خسارت ‌های هر پرونده را پوشش می دهد، بیان کرد: در آینده نزدیک خسارت بقیه پرونده‌ ها پرداخت خواهد شد.

وی با بیان اینکه از چندی پیش پرداخت خسارت ها به دلیل انجام مراحل ارزیابی پرونده زمین های آسیب دیده متوقف شده بود، گفت: ادامه روند پرداخت خسارت کشاورزان سیل زده خوزستان از ۱۵ مرداد جاری مجدد آغاز و همچنان ادامه دارد.

وی به تعیین ۹ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای جبران خسارت‌ زمین‌های کشاورزی سیل ‌زده اشاره کرد و افزود: تاکنون ۵۰ درصد از منابع مالی تعیین شده به خوزستان تخصیص یافته و با پیگیری انجام شده، بقیه اعتبارات نیز در آینده اختصاص خواهد یافت.

بر اساس این گزارش، پیش از این جواد کاظم نسب الباجی عضو کمیسیون آب و کشاورزی مجلس شورای اسلامی خواستار تسریع در پرداخت خسارت سیل به کشاورزان خوزستان شد و گفت: مشروط کردن پرداخت خسارت کشاورزان به تطبیق نقشه های مناطق سیل زده با نقشه های پژوهشگاه فضایی، روند جبران خسارت را با تاخیر روبه رو کرده است.

سایت پژوهشگاه فضایی ایران ۲۶ فروردین امسال اعلام کرد: گروه سنجش از دور پژوهشگاه فضایی ایران به سفارش سازمان آب و برق خوزستان، اقدام به تهیه نقشه محدوده سیل و پهنه‌های آبی جنوب استان خوزستان از اهواز تا آبادان کرده است.

بر اساس برآورد انجام شده، سیلاب بر ۲۲۴ هزار هکتار از زمین های کشاورزی خوزستان تاثیر گذاشت که از این میزان ۱۷۰ هزار هکتار به صورت صد درصدی خسارت دیده و زیر آب رفته‌اند و حدود ۵۴ هزار هکتار نیز دچار خوابیدگی محصول شدند.

۹۹۳۱ / ۶۰۳۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.