به گزارش ایرنا حسین لامی زاده روز سه شنبه در نشست شورای  هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان دزفول در محل فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: برخورد جدی و قاطع با قاچاقچیان مواد مخدر و معتادان متجاهر در دستور کار قرار گرفته به همین منظور طی هماهنگی با مراکز درمانی،  افراد معتادی که بازداشت می شوند بعد از درمان در دوره های فنی حرفه ای در محل کمپ ها شرکت و از تسهیلات بانکی ۵۰۰ میلیون ریالی اشتغالزایی استفاده می کنند.
وی  هدف از اجرای این طرح را جلوگیری از بازگشت به اعتیاد و صیانت از فرد و خانواده وی عنوان کرد و گفت: افزون بر ۲۰ میلیارد ریال از محل ستاد مبارزه با مواد مخدر و هشت میلیارد ریال از محل استانداری خوزستان در اختیار بسیج مستضعفین قرار گرفته که با این اعتبار عملیات ساخت کمپ اعتیاد در ورودی اهواز به سمت حمیدیه آغاز شده است.
لامی زاده افزود: این کمپ به صورت آزمایشی از اول شهریورماه بهره برداری می شود و کار پذیرش، درمان و آموزش دوره های فنی حرفه ای را انجام خواهد داد.
وی گفت: این مرکز یک مجتمع ترک اعتیاد، بهبود و اشتغالزایی با ظرفیت بالا است که پس از بهره برداری در اختیار استان قرار می گیرد.  
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان از فعالیت های انجام شده در دزفول تقدیر کرد و گفت: سطح توقع از شهرستان دزفول بالاتر است و برای رسیدن به اهداف مدنظر باید اقدامات فرهنگی به صورت تخصصی تر انجام شود.
وی افزود: وامی که قرار بود به معتادان بهبود یافته واگذار شود کم بود لذا به کمک بهزیستی به ۵۰۰ میلیون ریال افزایش یافت ضمن اینکه دوره های فنی حرفه ای نیز رایگان برگزار و مبلغ بیمه افراد نیز تا یکسال پرداخت می شود.

لامی زاده با بیان اینکه ردپای اعتیاد در هر جرمی دیده می شود، اظهار داشت: عامل بزهکاری های مختلف، کودک آزاری و طلاق است و هر اقدامی برای پیشگیری از اعتیاد در کاهش سایر آسیب‌های اجتماعی موثر است.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول نیز بر لزوم پرداختن به آسیب های اجتماعی تاکید کرد و گفت: باید تحلیلی از وضعیت مواد مخدر در ابعاد مختلف و تاثیر آن بر امنیت شهرستان صورت گیرد و طرح توانمندسازی اجتماعی نیز مدنظر باشد.
محمد حیدری افزود: باید بدانیم در ۲ سال اخیر آمار تولیدکنندگان و گرفتار شدگان اعتیاد چقدر بوده است تا برای آنها برنامه ریزی کنیم.
وی با بیان اینکه این موضوع باید با همکاری دستگاه های اجرایی اجرا و از جهات مختلف پیگیری شود، اظهار داشت: بخش زیادی از اعتبارات مبتنی بر تلاش های صورت گرفته واگذار می شوند.
حیدری ضمن تقدیر از همکاری دادگاه انقلاب دزفول درخصوص مواد مخدر پیشنهاد کرد: دزفول به عنوان پایلوت طرح موردنظر اعتیاد معرفی و دستگاه های پشتیبان نیز وارد عمل شوند تا افراد بهبود یافته بتوانند از دوره های فنی حرفه ای و تسهیلاتی که ارائه می شود، استفاده کنند.
وی افزود: در چهار ماه نخست امسال ۶۲۵ نفر در شهرستان دزفول در خصوص مواد مخدر دستگیر شده  اند.  
در این نشست در خصوص مشکلات نهادهای مختلف درخصوص مبارزه با مواد مخدر بحث و تبادل نظر شد.
۷۲۷۸/۳۰۲۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.