یک استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اهمیت قربانی کردن در عید سعید قربان، گفت: قربانگاه عید قربان، محل قربانی کردن نفس خود است یعنی در این عید باید نفس خودمان را قربانی کنیم. 
حجت الاسلام و المسلمین سید جعفر موسوی در گفت‌وگو با ایسنا - منطقه خوزستان، با تبریک عید سعید قربان اظهار کرد: مراسم عید قربان، یک مراسم تاریخی است که از زمان حضرت ابراهیم(ع) انجام شده است.
وی با اشاره به تاریخچه عید قربان، افزود: حضرت ابراهیم(ع) خواب دید که در راه خدا در حال قربانی کردن فرزندش اسماعیل است و این خواب را برای حضرت اسماعیل(ع) تعریف کرد و ایمان و اعتقاد فرزندش را مشاهده کرد اما زمانی که حضرت ابراهیم(ع) می‌خواست فرزندش را در راه خدا قربانی کند، خداوند از  این کار جلوگیری کردند و هیچ گاه آن چاقو گردن حضرت اسماعیل(ع) را نبرید. 
مدیر مدرسه علمیه ولی عصر(عج) اهواز گفت: پس از این اتفاق، آیه‌ای نازل می‌شود و خداوند گوسفندی را برای قربانی کردن می‌فرستند که در مراسم حج از این قربانی کردن به عنوان خاتمه حج مقبول نام برده می‌شود. از آن زمان به بعد قربانی کردن به عنوان یک عمل واجب برای شرکت‌کنندگان در حج تمتع و یک عمل مستحب برای سایر افرادی که به حج تمتع مشرف نشده‌اند، محسوب شده است.   موسوی با اشاره به نکات معنوی قربانی کردن، تصریح کرد: قربانی کردن برای دفع بلا، دفع شر و دفع حسد مفید است و بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های انسان با قربانی کردن از بین می‌روند.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط اقتصادی کنونی اگر فردی نتواند به تنهایی عمل قربانی را انجام دهد می‌توانند با چند نفر دیگر این عمل مستحب را انجام دهند. همچنین سنت ائمه اطهار(ع) بر این بوده که گوشت قربانی را به سه قسمت تقسیم می‌کردند. یک‌سوم برای خانواده، یک‌سوم برای همسایه‌ها و یک سوم دیگر را بین فقر توزیع می‌کردند. این کار باعث می‌شود هم فقرا از قربانی متنعم شوند، هم محبت بین همسایگان بیشتر شود و هم خانواده خودشان بهره ببرند. 
مدیر مدرسه علمیه ولی عصر(عج) اهواز با تاکید بر لزوم انجام اعمال عید قربان، گفت: اعمال عید قربان برای تقرب به خداوند هستند و هر چه کاملتر این اعمال را انجام دهیم روحمان باصفاتر می‌شود و تقرب ما به خداوند بیشتر می‌شود. معمولا روح کسی که این اعمال را انجام ندهد سبکی لازم را نخواهند داشت. قربانگاه عید قربان، محل قربانی کردن نفس خود است یعنی در این باید عید نفس خودمان را قربانی کنیم. عید قربان یعنی تقرب به خداوند و مردم برای تقرب به خدا در این عید قربانی می‌کنند.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.