به گزارش ایرنا، صبح روز گذشته یک نوجوان ۱۳ ساله اهل روستای کتف گوشه سادات موسوی دهدز با موتور سیکلت از جاده منحرف شده و از ناحیه سر مصدوم می‌شود، وی پس از اعزام به مراکز درمانی ایذه و اهواز، صبح امروز جان خود را از دست داد.

مرگ این نوجوان بار دیگر موجی از انتقاد ونارضایتی مردم محلی از عملکرد وزارت نیرو و سازمان آب و برق خوزستان در قبال روستاهای دنباله رود بخش دهدز ایجاد کرد.

این نوجوان قربانی کمبود امکانات شد

یکی از اهالی روستای کتف گوشه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا گفت: به دلیل نبود یک جاده ایمن، امکانات حمل ونقل جاده ای و کمبودامکانات درمانی، آمبولانس و پایگاه امداد و نجات و تاخیر بارج در منطقه سادات موسوی یک نفر (این بار نوجوانی ۱۳ ساله) جان خود را از دست داد.

سید محسن موسوی در تشریح این حادثه گفت: این نوجوان در روستای محروم کفت گوشه با موتور دچار حادثه شد و هیچ امکانات اولیه برای امداد و نجات او در این روستا وجود نداشت، حتی وسیله نقلیه برای انتقال وی به مراکز درمانی موجود نبود، در نهایت خانواده وی مجبور شدند با یک دستگاه موتورسیکلت در جاده‌ای که تنها خودروهای  کمک‌دار می‌توانند در آن عبور کند فرزند خود را به اسکله باجول منتقل کنند.

وی افزود: به دلیل اینکه بارج‌( وسیله مخصوص حمل و نقل دریایی) روزانه چند بار مسیر باجول به اسکله رکعت را طی می‌کند،در آن ساعت در محل نبود ، پس از معطلی یک ساعته در نهایت این نوجوان را در حالی که لحظه به لحظه بر وخامت حالش افزوده می‌شد به وسیله یک قایق موتوری به آنسوی دریاچه کارون سه منتقل کردند.

موسوی تصریح کرد: پس از تاخیر در رسیدن آمبولانس‌ ، بالاخره این کودک به بیمارستان شهدای ایذه منتقل شد، در این بیمارستان نیز تشخیص دادند که وی باید برای درمان به بیمارستان گلستان اهواز منتقل شود.

وی افزود: با تأخیر در رساندن بیمار به بیمارستان گلستان اهواز، وی مظلومانه تسلیم مرگ می‌شود و سید محمد هم قربانی مسیر پرپیچ و خم رسیدن به یک مرکز درمانی مجهز  می‌شود.، اینگونه حوادث دردناک اولین بار و آخرین بار نیست که کام مردمان این منطقه را تلخ می‌کند، بیش از ۱۵ سال از افتتاح سد کارون سه می‌گذرد و چندین سال است در سایه عملی نشدن وعده ساخت یک جاده ایمن و جایگزین برای مردم محروم این منطقه، اهالی این روستاها قربانی حوادث جاده ای ، یک عقرب گزیدگی ساده و....به دلیل نبود امکانات دسترسی می‌شوند.

موسوی با انتقاد از عدم تکمیل جاده سادات موسوی به سمت جاده اصلی ایذه به دهدز گفت: هزینه ساخت یک جاده ایمن برای مردم روستاهای سادات موسوی، باجول و شیوند کمتر از یک چهارم قرارداد پیمانکاری ترابری دریایی کارون سه  در یک سال است اما متأسفانه عزمی برای ساخت آن جزم نیست.

سازمان آب و برق نسبت به وظایف خود در قبال روستاهای دنباله رود دهدز بی تفاوت است

دهیار روستای کفت‌گوشه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با تشریح حادثه روز گذشته گفت: سازمان آب و برق خوزستان و وزارت نیرو باید قبل از افتتاح سد نسبت به تکمیل جاده‌های روستایی که ارتباط آنها با آن طرف دریاچه قطع می‌شود اقدام می‌کردند که متاسفانه این کار پس از گذشت ۱۵ سال از بهره‌برداری از سد کارون سه هنوز انجام نشده است.

خدامراد موسوی افزود: با تکمیل جاده سادات موسوی به سمت جوکار و چهارده، ارتباط روستاهای زیادی با جاده اصلی ایذه به دهدز برقرار می‌شود تا در چنین مواردی حفظ جان انسان‌ها به راحتی نادیده گرفته نشود ، ادامه این جاده نیز به روستای شیوند ختم می‌شود و این روستا را نیز از بن‌بست خارج می‌کند.

وی گفت: روستای کفت‌گوشه در نقطه‌ای سخت گذر قرار دارد که برای دسترسی به اسکله باجول و ترابری دریایی باید بیش از ۲ ساعت با موتور سیکلت مسیر را طی کرد، با اتوموبیل‌های کمک دار و باربری این زمان بیشتر نیز می‌شود، امکان تردد خودروهای سواری نیز در این جاده وجود ندارد!

دهیار کفت‌گوشه در ادامه بیان مشکلات این منطقه گفت: در زمستان تردد در این مسیر سخت‌تر نیز می‌شود و می‌توان گفت با وضعیت کنونی جاده، یک عقرب گزیدگی ساده نیز می‌تواند منجر به مرگ یک فرد شود.

وی افزود: برای تردد خودروهایی مثل نیسان ‌سایپا باید چند صد کیلو سنگ پشت آن قرار دهند تا بتواند این مسیر ناهموار را طی کند، آیا وزارت نیرو نباید در قبال این جاده در کنار یکی از بزرگترین سدهای خاورمیانه مسئولیت اجتماعی خود را بپذیرد ؟

موسوی ادامه داد: در سالهای اخیر سه بانوی باردار اهل روستاهای سادات موسوی بخش دهدز، به دلیل نبود راه دسترسی  به قصد وضع حمل به سمت ایذه حرکت کردند که به دلیل زمان زیاد مسیر و همچنین تردد زمان‌دار بارج‌ها، در بین راه و درون بارج فرزندان خود را به دنیا آورده اند.

ماه گذشته نیز یک کودک پنج ساله اهل روستای سادات حسینی دهدز به دلیل دیر رسیدن بارج و خرابی آن روی دریاچه و در نتیجه دیر رسیدن به مراکز درمانی جان خود را از دست داد.

تکمیل پل کابلی سه بلوطک و همچنین ساخت و تکمیل جاده سادات حسینی به سمت غریبی‌ها- شیوند - سادات موسوی - جوکار و چهارده که به جاده ایذه به دهدز متصل می‌شود می‌تواند دهستان دنباله رود دهدز و چندین هزار نفر از ساکنین آن را از فقر امکانات و مسیرهای دسترسی خارج کند.

۹۴۳۴/۶۰۰۲/۶۰۶۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.