مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان رفتن به سمت برگزاری رویدادهای مرتبط با ظرفیتهای گردشگری را یک لزوم عنوان کرد و گفت: از اواخر قرن بیستم، دنیا به سمت گردشگری رویدادها و مناسبتها روی آورده است.
به گزارش ایسنا ـ منطقه خوزستان، سید حکمت الله موسوی در جریان برگزاری دومین جشنواره برداشت انگور شهرستان کارون که در روستای غزاویه بزرگ برگزار شد با بیان اینکه گردشگری، صنعتی است که در کشور و به ویژه استان خوزستان مغفول مانده است افزود: این مغفولماندگی در استان ما علل خاصی از جمله جنگ تحمیلی دارد که موجب شد استان ما در این حوزه هشت سال عقب بیفتد.
او ادامه داد: البته از قِبَل جنگ تحمیلی گردشگری راهیان نور در استان ایجاد شده است که موجب شده گردشگران بی شماری وارد استان ما شوند.
مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان معنویت جنگ را به نوبه خود قابل احترام برشمرد و افزود: در حوزه منفعت بردن از این ظرفیت، استان ما جای کار بیشتری دارد که با حمایت مدیریت کلان استان و مجموعه مدیریتی شهرستانهای مختلف و عموم مردم به یاری خدا باید بتوان بیشتر از آن بهره برد.
وی با اشاره به ظرفیتهای شهرستان کارون در حوزه گردشگری گفت: کارون شهرستانی است که در بُعد گردشگری کشاورزی بسیار با اهمیت است. این شهرستان دارای ظرفیتهایی همچون انگور، چای ترش و قرمز و نخلستان است که این قابلیت را دارند که در قالب جشنواره به گردشگران معرفی شوند. این درحالی است که پرورش اسب نیز در این شهرستان به خوبی انجام میشود و میتوان رویداد مرتبطی را نیز در این خصوص برپا کرد.
موسوی با اشاره به اینکه از اواخر قرن بیستم دنیا به سمت گردشگری رویدادها و مناسبتها روی آورده است تصریح کرد: مسئولان حوزه گردشگری در دنیا سعی میکنند تا از قِبَل برگزاری رویدادها، ظرفیتهایی که در مناطق تاریخی و طبیعی کمتر شناخته شده است را معرفی کنند تا توجه عموم مردم به این ظرفیتها جلب شود و از این راه بتوانند گردشگر را وارد منطقه کنند و این آن چیزی است که ما نیز باید به سمت آن برویم.
انتهای پیام
انتهای پیام
کپی شد