مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به اقدامات انتجام شده در سیل اخیر، گفت: امدادگران و عوامل جمعیت هلال احمر در جریان این سیل، محدودیت تجهیزات و امکانات را با تلاش مضاعف خود جبران کردند.
به گزارش ایسنا – منطقه خوزستان، علی خدادادی در آیین تجلیل از امدادگران،‌ نجاتگران و جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان مشارکت کننده در امدادرسانی به مناطق سیل‌زده خوزستان و طرح امداد و نجات نوروزی که امروز (23 تیرماه) در سینما هلال اهواز برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم با برگزاری این برنامه گوشه‌ای از تلاش‌های پنهان و دور از دید کسانی که باید توجه ویژه‌ای به این جمعیت داشته باشند، محرز شده و باعث توسعه زیرساخت‌ها و فعالیت‌های این جمعیت شود.
وی افزود: امیدواریم این مراسم و فرصت‌ها زمینه‌ای برای تاسی و خدمت‌رسانی به مردم خوزستان باشند.
خدادادی در خصوص فعالیت‌های انجام شده در زمان سیل و طرح امداد و نجات نوروزی، گفت: در این سیل، خوزستان با بحران بی‌سابقه‌ای مواجه شد و ورود چنین حجم آبی به استان را پیش از این نداشتیم و در چند سال گذشته با چنین شرایطی روبرو نشده بودیم. البته این موضوع برای ما غیرمنتظره نبود.
وی عنوان کرد: سیل خوزستان به صورت تدریجی رخ داد و زمانی که مساله‌ای به تدریج رخ دهد حل آن دچار مشکل می‌شود. سیل خوزستان تدریجی بود و شرایط خاصی را فراهم کرد. از طرفی مدیریت بحران خوزستان شرایطی فراهم کرد با بحرانهای اجتماعی و مسائل پس از سیل مواجه نشویم. اگر مدیریت خوبی در زمینه هدایت آب‌های سطحی انجام نمی‌شد، قطعا شهرهای سوسنگرد، حمیدیه و سایر مناطق با بحران‌های غیرقابل کنترل مواجه می‌شدند که تبعات آن بسیار بیشتر از شرایط کنونی بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان ادامه داد: در حوزه امدادرسانی علی‌رغم شرایط، تنگناها و محدودیت امکانات امدادی این جمعیت تلاش خوبی شد و محدودیت تجهیزات و امکانات را امدادگران و عوامل جمعیت با تلاش و مضاعف خود جبران کردند.
وی با اشاره به انسجام ملی در سیل اخیر خوزستان، تصریح کرد: حمایت‌های بی‌شائبه مردم در سیل خوزستان بسیار اهمیت داشت و باعث شد بتوانیم زمینه افزایش تاب‌آوری افراد متاثر از سیل را فراهم کنیم.
خدادادی بیان کرد: در سیل خوزستان حجم حادثه به گونه‌ای بود که امکانات و توان جمعیت هلال احمر پاسخگوی این حادثه نبود و تلاش مضاعف نیروهای جمعیت باعث شد که بتوانیم پرونده خوبی در این سیل داشته باشیم.
وی گفت: امیدواریم با برنامه‌ریزی که سایر بخش‌ها داشتند بتوانیم از این تجربیات مستنداتی تهیه کنیم و در آینده به عنوان پروتکل آموزشی مورد استفاده قرار بگیرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان عنوان کرد: در این سیل سه بخش جوانان، نیروهای داوطلب و امدادگران توانستند شرایطی فراهم کنند و زمینه‌ساز مقابله با این بحران شوند.
وی بیان کرد: آنچه حائز اهمیت بود حضور تیم‌های بین‌المللی در خوزستان بود که حمایت و حضور آنها باعث دلگرمی جمعیت هلال احمر می‌شد. ارزیابی آنها نیز مثبت بود و علی‌رغم کاستی‌ها، ناظران رضایت‌مندی نسبی از اقدامات انجام شده داشتند و همه مجموعه‌ها واقف شدند که جمعیت هلال احمر تلاش خوبی در این سیل داشت.
خدادادی ادامه داد: سیل باعث شد که همه مجموعه‌های اداری واقف شوند فعالیت‌های جمعیت هلال احمر نیاز ضروری است و اکنون ضرورت وجود دفتر نمایندگی هلال احمر برای همه احساس شده است و تلاش می‌کنند این خلاء را پر کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: پشت‌بند سیل، زلزله مسجدسلیمان رخ داد که زمینه دیگری جهت تایید این ضرورت‌ها ایجاد کرد.
وی تصریح کرد: امیدواریم این سیل فرصتی برای توسعه زیرساخت‌ها و ارائه آموزش‌های لازم باشد و بتوانیم از پشتوانه اجتماعی که نصیب جمعیت هلال احمر خوزستان شده است، صیانت کنیم. 

انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.