به گزارش ایرنا ابوالفضل قربانی که هدف از انجام این کار را ترویج فرهنگ استفاده از دوچرخه می داند روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: از آبان سال 96 این حرکت را از شهرستان نایین استان اصفهان آغاز کردم و تاکنون از طریق دوچرخه به استان های مختلفی همچون تهران، سمنان، گلستان، گیلان، اصفهان، یزد، کرمان، فارس، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان سفر کرده ام.
وی با بیان اینکه در طول این مدت به مناطق محروم و به ویژه روستاها سفر کردم گفت: ابتدا قصد داشتم سفری 2 هفته ای داشته باشم اما سفر با دوچرخه انگیزه من را برای ادامه این کار بیشتر کرد به گونه ای که از آن روز تا الان همچنان در سفر هستم و قصد دارم دور ایران را بگردم.
این دوچرخه سوار ساوه ای گفت: پس از استان خوزستان، به کهگیلویه و بویراحمد و لرستان می روم و برای این سفر مقصد نهایی خاصی تعریف نکرده ام. این سفر را با شعار ' سفر با دوچرخه، سفر به رویاها ' آغاز کردم تا از این طریق مروجی برای استفاده روز افزون از دوچرخه باشم.
وی افزود: علاوه بر اینکه به شهرها می روم سعی می کنم به روستاهای دور افتاده هم بروم و تا حد توان به کودکان و نوجوانان آنجا کمک کنم؛ در طول این سفر به برخی مدارس کشور رفتم و تجربه سفر با دوچرخه را برای دانش آموزان بازگو کردم که بسیاری از آنها شیفته این کار شدند هر چند برخی مدارس به من این اجازه را ندادند که برایم جای تعجب داشت.
قربانی گفت: پیش از اینکه با دوچرخه سفر کنم تصور می کردم سفر با ماشین بسیار بهتر است اما وقتی این کار را تجربه کردم متوجه شدم سفر با دوچرخه بسیار لذت بخش و رویایی است. سالگرد زلزله بم به کرمان رفتم و در این مسیر چندین دوچرخه سوار از کشورهای آلمان، فرانسه و اسپانیا با من همراه بودند.
وی ادامه داد: متاسفانه فرهنگ استفاده از دوچرخه تنها در یک حرکت نمادین آن هم توسط مسئولان کشور به نمایش گذاشته، و سپس به حال خود رها می شود که این راه درستی نیست. معتقدم شهرداری ها می توانند در بعضی نقاط،مسیر دوچرخه سواری طراحی کنند که این موضوع به ترویج فرهنگ دوچرخه سواری کمک می کند.
این دوچرخه سوار گردشگر گفت: بجنورد و بندرامام از جمله مناطقی بودند که بیشترین استفاده را از دوچرخه داشتند؛ برایم جالب است که با وجود گرمای بیش از اندازه هوا در خوزستان اما مردم بندرامام از دوچرخه به خوبی استفاده می کنند.
وی گفت: 9 سال پیش با موتور حادثه دیدم و به کما رفتم و این موضوع باعث شد که با دوچرخه آشنا شوم.
قربانی افزود: متاسفانه در این مسیر برخی برخوردهای نامناسب با من صورت گرفت و برخی از نقاط کشور دیدشان نسبت به گردشگر خوب نبود. در خوزستان همه چیز خوب است و مردم این خطه بسیار مهمان نواز هستند به همین دلیل نام خوزستان را به خوبستان تعبیر کردم.
وی در خصوص هزینه سفرش گفت: تمام هزینه این سفر شخصی و از حساب پس اندازی که داشتم انجام شد؛ مردم ایران بسیار میهمان نواز هستند و این موضوع هزینه هایم را کاهش می داد؛ گاهی تا 33 ساعت غذا نخوردم و سعی کردم سفر کم خرجی داشته باشم.
9879/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.