عباس امان الهی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از زمان وقوع سیل، از طرف مرکز علوم رفتاری دانشگاه و انجمن مشاوره ایران برای همه روانشناسان و مشاوران خوزستان فراخوان داده شد که افراد علاقه مند به کمک رسانی در حادثه سیل اعلام آمادگی کنند.
وی بیان کرد:در حال هماهنگی با استانداری و جمعیت هلال احمرهستیم تا اردوگاه های مشخصی برای این تیم ها در نظر بگیرند که در کل روز مشاوران در اردوگاه ها حضور داشته و خدمات روانشناسی و مشاوره ارایه دهند.
امان الهی ادامه داد: در روزهای اخیر دوره های تخصصی آموزشی برای این تیم های روانشناسی برگزار شد.
مدیر مرکز علوم رفتاری دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: مصیبت های مردم بیشتر به خاطر از دست دادن اموال، خانه و محل زندگی است و از دست دادن زندگی و ضربه های اقتصادی برای زنان و مردان فشارهای روانی را به همراه دارد.
وی گفت: کودکان به دلیل اینکه حس امنیت خود را از دست می دهند بیشتر در معرض آسیب های روانشناختی و افسردگی هستند و باید با ارایه خدمات روانی میزان آسیب های احتمالی را کاهش داد.
امان الهی اضافه کرد:هم اکنون که در مراحل اولیه بحران قرار داریم از بزرگترین اقدامات روانشناسان و مشاوران کنترل کردن خشم مردم است.
در سیلاب اخیر در خوزستان 47 اردوگاه اسکان سیل زدگان در استان برپا شده است که بیش از 30 هزار نفر سیل زده در این اردوگاه ها مستقر شده ان.به دنبال این سیلاب تاکنون دستور تخلیه 210روستا و 6 شهر خوزستان صادر شده است.
3004/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.