به گزارش شنبه ایرنا به نقل از سایت استانداری تهران، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران صبح امروز در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان تهران باموضوع کمک رسانی به مناطق سیل زده استان خوزستان گفت: خوزستان در وضعیت سختی به سر می برد و آب از استان های بالادست و سد کرخه به صورت سیلاب و طغیان در حال عبور از این منطقه است همین امر سبب شده با تصمیم ستاد مدیریت بحران کشور دستور تخلیه در چند شهر استان خوزستان صادر و حدود 200 هزار نفر از جمعیت ساکن در این مناطق مجبور به خروج از مناطق در معرض تهدید شوند.
وی یادآور شد: پیرو دستور وزیر کشور، استان تهران با بهره گیری از امکانات مختلف در حوزه‌های فنی، لجستیکی و تخصصی به عنوان استان معین مأمور یاری رسانی به هموطنان سیل زده در استان خوزستان خواهد بود بر همین اساس باید نیازسنجی لازم در این مناطق صورت بگیرد تا بتوانیم در حوزه های مختلف اعم از اسکان هموطنان، ارائه خدمات به سیل زدگان و مواردی از این دست اقدامات لازم را ترتیب داده و تدارکات مورد نیاز این منطقه را تامین کنیم.
محسنی بندپی تصریح کرد: در بحث استقرار موکب ها در پنج شهر استان خوزستان باید تمهیدات لازم اندیشیده شده و در حوزه کمک های جمعیت هلال احمر نیز اقلامی به بسته‌های حمایتی افزوده شود. تاکید ما بر این است که در نحوه تجمیع ارسال و توزیع اقلام و کمکهای اعزامی به مناطق سیل زده نیاز سنجی لازم را در مناطق هدف در دستور کار قرار دهیم، این نیازسنجی ها باید در حوزه‌های تهیه مواد غذایی، حمایت های اجتماعی و روانی، درمان، اسکان و سایر موارد صورت بگیرد.
مقام عالی دولت در استان تهران در ادامه همچنین ضمن اشاره به جمع آوری کمک های شهروندان استان تهران برای یاری رسانی به هموطنان در مناطق سیل زده استان خوزستان خاطرنشان کرد: اگر عمده کمک های جمع آوری شده از سوی شهروندان استان به صورت نقدی صورت بگیرد دستگاه های متولی مانند جمعیت هلال احمر قدرت مانور بالاتری در حوزه تامین نیازهای اساسی و تخصصی مردم خوزستان خواهند داشت.
محسنی بندپی عنوان کرد: دستگاه هایی نظیر جمعیت هلال احمر، کمیته امداد، فرمانداران و شهرداران باید امکانات لازم را بر اساس نیازهای اعلام شده از سوی مسئولین در استان خوزستان جمع آوری و آماده ارسال کنند.
مقام عالی دولت در استان تهران تأکید داشت: حفظ جان مردم در استان خوزستان برای همه ما اولویت اساسی است و باید همه اقدامات خود را با در نظر گرفتن این اولویت عملیاتی کنیم.
محسنی بندپی یادآور شد: مسلم است که با ورود سردار سلیمانی در بسیج امکانات جهت خدمات رسانی به مردم مناطق سیل زده بحث تامین غذا توسط موکب ها تهیه و طبخ خواهد شد و مشکلی در این باره وجود نخواهد داشت. ما باید با در نظر گرفتن نیازها اعم از لوازم و تجهیزات مورد درخواست در استان خوزستان اقدام کرده و از همه ظرفیت های دستگاه های مختلف استان تهران در حوزه لجستیکی استفاده کنیم.
استاندار تهران همچنین در ادامه ضمن اشاره به حضور مسئولین استان تهران در مناطق سیل‌زده استان خوزستان تاکید داشت: تقی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار به عنوان متولی اصلی مدیریت امکانات استان تهران در مناطق سیل زده با همراهی یکی از فرمانداران حضور خواهد داشت و سیاست‌گذاری و هدایت امکانات با هماهنگی ستاد مدیریت بحران استان تهران در این مناطق صورت می‌گیرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در راستای توجه به مسئولیت اجتماعی در مناطق سیل زده با همراهی معاونین دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران بحث اعزام پزشک و روان شناس را نیز در دستور کار خواهیم داشت.
استاندار تهران در پایان تاکید کرد: هیچ دستگاهی نباید بدون هماهنگی ستاد مدیریت بحران استان هر گونه امکانات در هر زمینه ای را به مناطق سیل زده ارسال کند و باید با مدیریت واحد تمامی امکانات لازم را برای کمک به برادران و خواهران هم وطن خود در استان خوزستان بسیج کنیم.
روز گذشته وزیر کشور در سفر به خوزستان از تعیین چهار استان معین برای یاری رساندن به سیل زدگان خوزستانی خبر داد.
در روزهای اخیر خروجی سد دز به بیش از سه هزار مترمکعب و سد کرخه به 2 هزار مترمکعب بر ثانیه رسید.
در اطلاعیه های سازمان آب و برق همچنین حداکثر خروجی سد دز 2 هزار مترمکعب در ثانیه و حداکثر خروجی سد کرخه یک هزار مترمکعب درثانیه اعلام شده، در حالی که در روزهای اخیر خروجی سد دز به بیش از سه هزار مترمکعب درثانیه و خروجی سد کرخه به بیش از 2 هزار مترمکعب درثانیه رسیده است.
تاکنون بیش از یکصد روستا و شش شهر در استان خوزستان درپی تهدید سیلاب تخلیه شده اند .
9887/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.