به گزارش ایرنا اوکتاویان علیم الدین دوشنبه در جمع خبرنگاران در آبادان اظهار داشت: اندونزی به دنبال گسترش ارتباط تجاری از طریق راه‌اندازی شرکت‌های کوچک و بزرگ و نیز بخش کشاورزی با ایران است.
وی به تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی بین ایران و اندونزی اشاره کرد و افزود:درصدد هستیم ارتباط تجاری خوبی با ایران داشته باشیم.
علیم الدین همچنین به ظرفیت های منطقه آزاد اروند در آبادان و خرمشهر اشاره کرد و گفت: وجود منطقه آزاد اروند و نزدیکی آن به بندر بصره در عراق و کویت از مزیت‌های این منطقه در زمینه اقتصادی و تجاری است چرا که پتانسیل های خوبی در بخش‌های مختلف برای سرمایه‌گذاری در شهرهای آبادان و خرمشهر وجود دارد.
سفیر اندونزی در تهران گفت:بدون شک باوجود مزیت‌های خوب برای سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد اروند پتانسیل‌های این منطقه به سرمایه‌گذاران اندونزی معرفی می شود.
رئیس اتاق بازرگانی صنایع ، معادن و کشاورزی آبادان نیز از صدور روادید 6 ماهه برای بازرگانان و تجار منطقه آزاد اروند برای سفر به اندونزی خبر داد و اظهار داشت:ایجاد راهکارهای تجاری به منظور رفع مشکلات و موانع مالی و بانکی بین ایران و اندونزی در دستور کار قرار گرفته است.
مسعود خیاط زاده گفت: علاقه‌مند به گسترش روابط اقتصادی با کشور اندونزی و نیز معرفی ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری آبادان و خرمشهر برای سرمایه‌گذاری خارجی هستیم.
سفیر اندونزی در ایران در راس هیاتی در سفری 2 روزه از شهرک صنعتی، بندر خرمشهر و آبادان و مرز بین‌المللی شلمچه دیدن کرد و از نزدیک با ظرفیت های اقتصادی ، تجاری و فرهنگی این منطقه آشنا شد.
منطقه آزاد اروند با مساحت 37 هزار و 400 هکتار در شمال غربی خلیج‌فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) می باشد که در محل تلاقی دو رودخانه اروندرود و کارون واقع است. این منطقه هم‌جوار با کشورهای عراق و کویت می‌باشد که با داشتن ظرفیت هایی چون حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
3015/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.