به گزارش ایرنا، رئیس پارک علم و فناوری استان خوزستان روز جمعه در آیین انعقاد این تفاهم نامه های همکاری بین پارک علم و فناوری خوزستان، خراسان، فارس، بوشهر و دانشگاه تربیت مدرس، اظهار داشت: یکی از مهم ترین حوزه هایی که می تواند به عنوان یک نیروی پیش برنده برای حوزه دانش بنیان یک کشور باشد، حوزه انرژی است و این موضوع مزیت نسبی کشور و استان خوزستان است.
بابک مختاری پیش بینی کرد: با اجرایی شدن مفاد این تفاهم نامه ، پنج درصد از بازار محصولات و خدمات دانش بنیان در این صنعت را در اختیار خواهیم گرفت که این گام، شرایط خوبی برای شرکت ها و اشتغال برای فارغ التحصیلان این حوزه فراهم می کند.
وی با اشاره به پیشینه 111ساله فعالیت های نفتی در استان خوزستان گفت: براساس این تفاهم نامه، توان پارک ها تجمیع می شود تا کارها و پروژه های بزرگتری برای صنعت نفت اجرا شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان خوزستان ادامه داد: 100 درصد تجهیزات و فناوری هایی که در این مدت در کشور تولید شده بعد از انقلاب و مربوط به بعد از جنگ تحمیلی است.
مختاری خود باوری را مهم ترین ویژگی موثر دراین روند خواند و از فعالیت 600 سازنده تجهیزات نفتی در سطح کشور خبر داد.
وی با اشاره به اینکه فروش تجهیزات و فناوری در صنعت نفت می تواند در کنار فروش فراورده های نفتی نیز درامدزا باشد، گفت: صادرات خدمات فناوری نیز برای کشور ارز آوری خواهد داشت.
بر اساس این گزارش ، هدف از این تفاهم نامه فراهم سازی بستری است تا شرکت هایی که بر پایه دانش شکل گرفته اند با هم افزایی بتوانند با کمک یکدیگر نیازهای صنایع مرتبط با انرژی را برطرف کنند.
دهمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات ساخت داخل صنعت نفت و حفاری از یکم تا چهارم آذرماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی خوزستان برپا شده است.

/6002/9931
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.