به گزارش ایرنا انریک ترادیلاس ENRIC TERRADELLAS روز شنبه در همایش و هفتمین کارگاه آموزشی بین المللی مدل سازی و پیش بینی گرد و غبار در هتل نیشکر اهواز بیان کرد:این موضوع سوء مدیریت منابع آبی را نشان می دهد اما با تغییرات مختلف قابلیت اصلاح شدن را دارد.
وی افزود: ایران حرکت های خوبی برای بیابان زدایی انجام داده که در منطقه قابل ملاحظه است.
ترادیلاس بیان کرد: از آنجا که مساله گرد و غبار فرامرزی است لزوم افزایش همکاری منطقه ای با توجه به شرایط سیاسی موجود بسیاز حایز اهمیت است.
مدیر تخصصی گروه منطقه ای سامانه مشورتی و ارزیابی پیش آگاهی توفان ها، گرد و غبار و ماسه برای منطقه شمال آفریقا، اروپا و خاورمیانه ادامه داد: همکاری بین بخش های مختلف و درگیر با مساله گرد و غبار می تواند حالت هم افزایی ایجاد و نتایج خوبی را به همراه داشته باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان نیز گفت: گرد و غبار همراه ما شده و از آن گریزی نیست.
فرامند هاشمی زاده بیان کرد: در گذشته کمربند سبز اطراف خوزستان شامل تالاب ها، رطوبت خاک، نخلستان ها ‌و‌ زراعت ها تا اندازه زیادی از گرد و غبار جلوگیری می کرد که دخالت انسان بزرگترین عامل از بین رفتن این کمربند بود و همچنین دوران جنگ تحمیلی نیز اثرات مخربی بر طبیعت خوزستان ‌داشت.
وی افزود:خشکسالی نیز در این زمینه موثر است اما در جوامعی که برای مبارزه و کنترل خشکسالی برنامه ریزی دارند به راحتی از این مشکلات عبور می کنند.
هاشمی زاده گفت: در سال های اخیر توان و دانش مردم نادیده گرفته شده بنابراین باید آموزش مردم و مشارکت دادن مردم را در دستور کار قرار دهیم.
هفتمین کارگاه آموزشی بین المللی مدل سازی و پیش بینی گرد و غبار از 19 تا 23 آبان در اهواز در حال برگزاری است و میهمانانی از اسپانیا، پاکستان و نیجریه در این همایش شرکت دارند.
3004/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.