محمدرضا قنواتی چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا ادامه داد: البته کودی که از این زباله ها حاصل می شود به دلیل وجود برخی مواد همچون لامپ مهتابی، باتری و مواد شوینده کیفیت چندانی ندارد.
وی تصریح کرد: تجربه سایر کلانشهرها نشان می دهد که این کود به دلیل کیفیت پایین مشتری چندانی ندارد اما بهرحال دارای یکسری موادمغذی برای خاک نیز هم هست از همین رو می توان برای تغذیه خاک از آن استفاده کرد.
قنواتی راهکار اصلی کاهش زباله های شهر اهواز را تفکیک از مبدا دانست و گفت: در این طرح به دلیل جداسازی زباله ها کود به دست آمده کیفیت بالایی دارد.
وی ادامه داد: تا ماه آینده مزایده تعیین 2 پیمانکار تفکیک از مبدا برای شرق و غرب اهواز تعیین می شود، در این طرح زباله های رستوران ها هرشب و زباله های خشک ادارت و منازل 2 روز در هفته جمع آوری می شوند.
مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری اهواز خاطر نشان کرد: کود به دست آمده از این زباله ها به دلیل جداسازی مواد مضر، بسیار مفید است از همین رو این طرح یک توفیق بزرگ محسوب می شود.
قنواتی خاطر نشان کرد: برخی کلانشهرها به سمت تولید انرژی از زباله ها رفتند اما در حد سیستم آزمایشگاهی و نهایتا تا یک مگاوات تولید برق باقی مانده اند.
وی با اشاره به دفن زباله های شهر اهواز در محدوده 115 هکتاری اظهار داشت: بخشی از زباله ها به روش سنتی و بخشی دیگر با روش های سنتی نظیر ' فوکوئوکا' دفن می شوند.
در کلانشهر اهواز روزانه 867 تن زباله از سطح شهر اهواز جمع آوری می شود از همین رو مساله تفکیک زباله یکی از چالش های اصلی در تمام کلانشهرها است.
بر اساس ماده 5 قانون مدیریت پسماند، مدیریت های اجرایی پسماندها موظفند براساس معیارها و ضوابط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ترتیبی اتخاذ کنند تا سلامت، بهداشت و ایمنی‌عوامل اجرایی تحت نظارت آنها تأمین و تضمین شود، این در حالیست که کارشناسان دفع زباله در اهواز را خلاف این قانون می دانند.
9887/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.