به گزارش ایرنا عاشق حسین که باشی فرق نمی‌کند مشقت و سختی راه قبول کنی و پای پیاده قدم در راه کربلا بگذاری یا لباس خدمت بپوشی و در راه زائران سردار کربلا پذیرای قدم‌های زائران باشی.
اربعین قرارگاه عاشقان حسینی و شیفتگان اهل‌بیت(ع) است که عاشقان درگاه وی فوج فوج از مناطق مختلف کشور خود را به گذرگاه‌های مرزی اربعین می‌رساند تا با عبور از مرزهای زمینی خود را به کربلایی معلی برسانند.
در مسیر 15 کیلومتری میدان مقاومت خرمشهر تا گذرگاه مرزی شلمچه حدود 450 موکب مردمی برای پذیرایی از زائران اربعین برپا شده اما نشستن در موکب بی‌بی 'عوده فرحانی' که یکی از فرزندانش را در راه امام حسین(ع) نثار وطن و ارزش‌های اسلام کرده صفای دیگری برای زائران کربلا دارد.
این بانوی 80 ساله اهل روستای سرحانیه خرمشهر با 2 پسر و چهار دختر در حالیکه همسر خود را از دست داده اندوخته و پس انداز یکسال خود را وقف زائران امام حسین(ع) کرده و هر روز صبح با زیراندازی کوچک، فلاکس چای و یک ظرف خرما موکبی کوچک را در مسیر عبور زائران برپا می کند.
بانو عوده با زبان عربی به زائران خیر مقدم گفته و با چای و خرما از آنها پذیرایی می کند.
وی در گفت ‌و گو با خبرنگار ایرنا تنها آرزوی خود در این دنیا را سفر به کربلا و زیارت قبر حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و شرکت در همایش اربعین حسینی عنوان کرد و اظهار داشت: لطف امام حسین(ع) و اهل‌بیت عصمت و طهارت در طول زندگی همواره شامل حال وی شده است.
وی افزود:به پذیرایی از زائران کربلا افتخار می‌کنم و همواره از آنها می‌خواهم در کربلای معلی مرا دعا کنند و در کربلا نایب ‌الزیاره من باشند.
بی‌بی عوده در هشت سال جنگ نیز تا زمانی که خرمشهر به دست متجاوزان بعثی اشغال نشده بود با پخت غذاهای محلی و نان از رزمندگان پذیرایی می‌کرد .
مرز شلمچه در 15 کیلومتری خرمشهر و 25 کیلومتری شهر بصره عراق قرار دارد.
شلمچه و چذابه 2 گذرگاه اربعین حسینی در استان خوزستان هستند.
از ابتدای ماه صفر تاکنون بیش از 25 هزار زائر از کشورهای مختلف و بیش از 170 هزار زائر ایرانی از مرز بین المللی شلمچه راهی کربلای معلی و عتبات عالیات شدند.
3015/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.