به گزارش ایرنا علی حسین حسین زاده یکشنبه در آیین نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی استان که به صورت نمادین در مدرسه دخترانه استثنایی یگانه در اهواز نواخته شد بیان کرد: دیروز حمله تروریستی در اهواز رخ داد که باعث ناراحتی تمام مردم شد اما ملت ما با این سالهاست که با این سختی ها آشناست.
وی با اشاره به آغاز هفته دفاع مقدس گفت: رزمندگان و مردم این سرزمین دردوران هشت سال دفاع مقدس ایثار و از خودگذشتگی از خود به یادگار گذاشتند.
حسین زاده عنوان کرد: باید همواره یادآور شویم که چه سختی ها و از خودگذشتگی ها در دوران دفاع مقدس دراستان انجام شده است ، ایثارهایی که در دوران دفاع مقدس انجام گرفته است باعث اعتلای نظام جمهوری اسلامی است.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان بیان کرد: مسئولان وظیفه سنگینی در مقابل این مردم که همواره ایستادگی و ایثار می کنند دارند.
وی سپس افزود: برای توسعه و پیشرفت این کشور مهم ترین مولفه نیروی انسانی است.
حسین زاده بیان کرد: باتاکیدهای رهبر معظم انقلاب در خصوص علم و دانش و تولید علم در کشور اقدام های خوبی انجام گرفته است، رهبر معظم انقلاب حوزه علمی و آموزشی کشور را شخصا رصد می کند و از مسئولان بازخواست و آنان را هدایت می کنند.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان افزود: برای پرورش انسان آموزش دیده و توسعه یافته باید به مدارس و آموزش ابتدایی توجه داشت، با وجود تمام کمبودهایی که در آموزش و پرورش استان وجود دارد استاندار برای همگانی کردن دوره پیش دبستانی و پوشش هر چه بیشتر نوآموزان در استان اعتبار خاصی در نظر گرفتند.
حسین زاده ادامه داد: بررسی های زیادی برای اجباری کردن دوره پیش دبستانی دراستان انجام گرفت و با وجود کمبود اعتبار لازم برای اجرای این طرح استاندار اعتبار این طرح را تامین کرد و از 2 سال گذشته پیش دبستانی در خوزستان اجباری شده است.
وی با بیان اینکه توسعه عدالت آموزشی از اولویت های مسئولان استان است ادامه داد: مسئولان برای فراهم کردن شرایط عدالت آموزشی در خوزستان موظف هستند بیشترین تلاش را مبذول دارند.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان همچنین با اشاره به طرح جذب دانش اموزان بازمانده از تحصیل بیان کرد: این طرح از پارسال در استان عملیاتی شده است و در سال گذشته یک هزار و 100 کودک بازمانده از تحصیل در استان جذب کلاس های درس شدند.

** آغاز تحصیل پنج هزار کودک استثنایی در خوزستان
مدیرآموزش و پرورش استثنایی خوزستان در این آیین بیان کرد: امسال پنج هزار دانش آموز استثنایی بر سرکلاس درس می روند و امسال برای نخستین بار زنگ آغاز سال تحصیلی در مدارس استثنایی نواخته شده است.
علی ممبینی درادامه اضافه کرد: در سال های اخیر به جذب دانش آموزان استثنایی بسیار توجه شده و در بسیاری از مناطق دور افتاده استان مدرسه دانش اموزان استثنایی تاسیس شده است که این مهم نشان دهنده اهمیتی است که به این دانش اموزان داده می شود.
وی گفت: پارسال 13 میلیارد ریال برای تردد دانش آموزان استثنایی به منظور حضور در کلاس های درس به استان پرداخت شد.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در ادامه بیان کرد: تعلیم و تربیت فرزندان این سرزمین از اولویت های نظام جمهوری اسلامی است.
محمد تقی زاده گفت: خانواده ها ارتباط موثر را تا پایان سال تحصیلی با مدرسه فرزند خود داشته باشند.
وی افزود: تنها نباید به فکر آموزش کتاب های درسی به دانش آموزان بود و باید مهارت های زندگی به دانش اموزان در مدارس آموزش داده شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: دانش آموزان زمانی نخبه هستند که با مهارت های زندگی در مدرسه آشنا شوند.
تقی زاده با اشاره به اولویت های آموزش و پرورش استان اظهار داشت: توجه به مدارس دخترانه ، پوشش صددرصدی دوره پیش دبستانی و جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل از اولویت های آموزش و پرورش استان است.
امسال یک میلیون و 50 هزار دانش آموز در بیش از هشت هزار مدرسه مشغول به تحصیل هستند.
7158/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.