مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان گفت: اگر کاهش مصرف برق صورت نمی گرفت، نیازمند احداث یک نیروگاه ۱۰۰۰ مگاوات آمپری برای جبران کمبود تولید در استان بودیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محمود دشت بزرگ با بیان آنکه همکاری بی نظیری در مدیریت مصرف برق در استان شکل گرفته بود و از امروز ساعت کار ادارات ... به روال عادی برگشته است، اظهار داشت: از پیک بحرانی مصرف برق تابستان ۹۷ با موفقیت عبور کرده ایم و این موفقیت را مرهون همکاری فوق العاده ادارات، صنایع به ویژه مردم در مدیریت مصرف هستیم، لازم می دانم که از همه آنها تشکر و قدردانی کنم.
وی افزود: خوزستان رتبه اول صرفه جویی مصرف برق را در کشور به دست آورد و این تنها با برنامه ریزی مدیران صنعت برق استان و همکاری مدیریت ارشد استان، مردم و رسانه ها قابل دستیابی بود.
دشت بزرگ با بیان اینکه بر خلاف سال های گذشته برای اولین بار در تاریخ پیک مصرف برق خوزستان در تابستان ۹۷ منفی بوده، تصریح کرد: بر خلاف دیگر استان ها، خوزستان هیچگونه خاموشی برنامه ریزی شده ای نداشت؛ چرا که مردم خود پیش قدم شدند و صرفه جویی لازم در مصرف برق را داشته اند.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان بیان کرد: مطابق سال های قبل و گرمای هوا پیش بینی رشد ۵ درصدی در مصرف برق را داشته ایم که با صرفه جویی های صورت گرفته نه تنها رشدی نداشتیم بلکه کاهش ۳ درصدی را نیز داشته ایم، اگر این کاهش مصرف صورت نمی گرفت و پیش بینی رشد ۵ درصدی عملی می شد، نیازمند احداث یک نیروگاه ۱۰۰۰ مگاوات آمپری برای جبران کمبود تولید در استان بوده ایم.
دشت بزرگ افزود: این موفقیت در عبور از پیک مصرف برق در شرایطی رخ داده که به دلیل خشکسالی و کاهش آورد سدهای تولید برق آبی، عملا سهم تولید این نیروگاه ها از ابتدای سال تا پایان تیرماه تنها ۲۰ درصد از کل انرژی تولیدی بوده است.
وی گفت: در کنار صرفه جویی های صورت گرفته، بخشی از کمبود تولید برق در استان از طریق خطوط تبادلی که قبلا ظرفیت آن را ایجاد کرده بودیم تامین شد.