به گزارش ایرنا اسماعیل زمانی چهارشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران اظهار داشت:کارهای زیرساختی و زیربنایی خوبی در بخش‌های مختلف از جمله در بهداشت و درمان در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر به همت این منطقه اجرا شده است.
وی ارتقاء زیرساخت‌های بیمارستانی برای رسیدن به یک‌تخت بستری به ازای هر 500 نفر جمعیت را هدف‌گذاری سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد و اظهار داشت:بازسازی کامل بیمارستان شهید بهشتی با 120 تخت بستری، تجهیز بخش اورژانس و بال شمالی بیمارستان طالقانی و احداث ساختمان جدید بیمارستان طالقانی با 200 تخت بستری، احداث مرکز تخصصی قلب خرمشهر با 70درصد پیشرفت فیزیکی از اقدامات انجام شده و یا در حال اجرا در بخش بهداشت و درمان در محدوده منطقه آزاد اروند می باشد.
زمانی به تکمیل و بهره‌برداری از بیمارستان اروندکنار بعد از 25 سال اشاره کرد و گفت:ساختمان جدید بیمارستان نفت و بیمارستان جدید تامین اجتماعی با 90 درصد پیشرفت فیزیکی در آبادان در حال ساخت است.
وی گفت:17دستگاه آمبولانس نیز در سال گذشته تحویل بخش بهداشت و درمان آبادان و خرمشهر شده است و 10 آمبولانس جدید نیز امسال به مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان و خرمشهر تحویل می‌شود.

**قاچاق کالا در محدوده منطقه آزاد اروند وجود ندارد
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت:با استقرار گمرک ایران در درب‌های ورود و خروج منطقه عملا کالاهای وارداتی به محدوده منطقه آزاد اروند قاچاق محسوب نمی‌شود.
وی افزود:بعد از تحولات اخیر و اعلام ثبت سفارش کالای وارداتی به منطقه آزاد اروند ممکن است برخی از کالاها بدون ثبت سفارش کالا به منطقه آزاد اروند وارد و یا خارج شوند.
زمانی در بخش دیگری در خصوص حذف روادید در منطقه آزاد اروند برای ورود اتباع خارجی طبق قانون گردشگری را یکی از منابع درآمدزایی، ارزآوری و اشتغال در منطقه آزاد اروند عنوان کرد و بیان داشت:10هزار فرصت شغلی به ‌واسطه ورود اتباع کشورهای خارجی به منطقه آزاد اروند تنها در بخش بازار شهر‌های آبادان و خرمشهر ایجاد شده است.
زمانی با بیان اینکه 90درصد از اتباع ورودی به منطقه آزاد اروند را اتباع کشور عراق شامل می شوند که ‏۸۰ درصد آن‌ها با خانواده به شهرهای آبادان و خرمشهر سفر می کنند ،برخی شایعه ها در خصوص تبعات سوء ناشی از سفر اتباع عراقی مجرد در این شهرستان ها را رد کرد.
وی گفت:طبق اعلام کنسولگری ایران در بصره روزانه هفت هزار روادید ورود به ایران در بصره صادر می‌شود که باید از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال در زمینهٔ گردشگری و بخصوص گردشگری سلامت در شهرستان های خرمشهر و آبادان استفاده کرد.
زمانی گفت:برخی که مخالف استفاده از ظرفیت گردشگری در منطقه آزاد اروند هستند در راستای اهداف و منافع دیگر کشورهای رقیب جوسازی کرده و مسائل غیر موثق حاشیه ای را مطرح می کنند.
وی در خصوص جذب سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی در منطقه آزاد اروند اظهار داشت:قبل از اتفاقات اخیر و اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه کشور اقدامات خوبی در زمینهٔ سرمایه‌گذاری بخصوص در بخش‌های انرژی‌های تجدید پذیر، مینی پالایشگاه و پتروشیمی در منطقه آزاد اروند انجام‌ شد اما برخی از طرح‌ها متوقف ‌شده ولی سازمان منطقه آزاد اروند از سرمایه‌گذاری در صنایعی که بر اساس صادرات کالا پایه‌گذاری شود حمایت می‌کند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند همچنین در خصوص افزایش سرقت های خرد در پایانه صادراتی شلمچه که موجب نگرانی تجار شده اظهار داشت:برای جلوگیری از بروز سرقت پایانه مرزی شلمچه نیازمند مدیریت واحد است.دستگاه‌های اجرایی مختلفی از جمله نظامی، انتظامی، پایانه مسافری، گمرک و منطقه آزاد اروند در پایانه مرزی شلمچه مستقر هستند که برای هماهنگی بین آنها باید مدیریت واحدی بر این پایانه اعمال شود.
زمانی گفت:در این راستا مکاتباتی با وزارت راه و شهرسازی و سایر ارگان‌های مختلف انجام‌شده و در حال رایزنی برای ارتقاء شاخص‌های امنیتی و حفاظتی در پایانه مرزی شلمچه هستیم.
به گزارش ایرنا معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد اروند نیز در این نشست به تعریف 20 طرح عمران شهری در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر اشاره کرد و بیان داشت:این طرح‌های شامل مرمت و بهسازی پارک، ساحل سازی، تهیه باکس زباله مکانیزه، بهسازی معابر،اجرا و نصب انشعاب آب شرب شهرک آبادان، شبکه جمع‌آوری فاضلاب و آب‌رسانی است.
موعود شمخانی گفت:تا شهریور سال جاری 800 میلیارد ریال طرح ابلاغ‌شده و تا آخر پاییز نیز یک هزار و 300 میلیارد ریال مناقصه برای اجرای این طرح‌های عمرانی و خدماتی در آبادان و خرمشهر برگزار می‌شود.
وی افزود:اجرای این طرح‌ها با دستگاه‌های اجرایی متولی است و سازمان منطقه آزاد بر اجرای کامل آن‌ها نظارت مستقیم خواهد داشت.
وی به احداث سه پل جدید بر روی رودخانه کارون در خرمشهر اشاره کرد و بیان داشت:با احداث این پل‌ها کمربند مواصلاتی جدید بین آبادان و خرمشهر احداث می‌شود و کامیون‌های ترانزیتی و صادرات کالا از داخل محدوده شهرهای آبادان و خرمشهر عبور نخواهند کرد.
شمخانی به احداث خط آهن بین منطقه آزاد اروند و بندر امام خمینی(ره) اشاره کرد و اظهار داشت:احداث این خط راه‌آهن در تأمین مواد اولیه برخی از صنایع بخصوص صنایع فولاد منطقه تاثیرگذار خواهد بود و هم‌اکنون احداث بخشی از آن در شهرک صنعتی خرمشهر با 10 درصد پیشرفت کاری در حال اجراست.
معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد اروند گفت:سالن همایش‌های سازمان در زمینی به مساحت 23 هزار مترمربع زیربنا و هشت هزار و 400 مترمربع فضای اداری و 15 هزار مترمربع فضای فرهنگی و اجتماعی در حال احداث است که تا 9 ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
منطقه آزاد اروند با مساحت 37 هزار و 400 هکتار در شمال غربی خلیج‌فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) می باشد که در محل تلاقی دو رودخانه اروندرود و کارون واقع است. این منطقه هم‌جوار با کشورهای عراق و کویت می‌باشد که با داشتن ظرفیتی از قبیل حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
3015/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.