علی خادمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اردوی آموزشی که از صبح روز شنبه 16 تیرماه در موسسه همشهری تهران برگزار شده بود، پس از برگزاری کلاس های آموزشی فشرده و تخصصی یکشنبه شب پایان یافت.
وی افزود: در این اردوی آموزشی حدود 30 نفر از خبرنگاران رسانه های مختلف استان اعم از رسانه های محلی، خبرگزاری ها و خبرنگاران نمایندگی های روزنامه های کشوری حضور داشتند.
خادمی تصریح کرد: در این اردوی آموزشی، خبرنگاران با مباحث روزنامه نگاری چند رسانه ای، برند سازی رسانه، اقتصاد رسانه، خبرنویسی پیشرفته، سوژه یابی و مصاحبه آشنا شدند.
رئیس هیات مدیره خانه مطبوعات خراسان شمالی با بیان اینکه در این دوره آموزشی از اساتید به نام کشوری آقایان ظهوری، گنجوی، ارکان زاده، نمک دوست و صدیقی استفاده شد گفت: اطمینان داریم که که ثمره این دوره آموزشی در رشد کیفی و محتوایی رسانه های استانی تحولی بزرگ ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: در ارزیابی صورت گرفته در پایان این دوره آموزشی تمامی خبرنگاران شرکت کننده، موضوعات این دوره آموزشی را مفید و موثر ارزیابی و خواستار تداوم این دوره های آموزشی شدند.
خادمی اظهار کرد: هزینه این دوره آموزشی از سوی خانه مطبوعات استان با مساعدت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تامین شد.
وی افزود: برنامه های آموزشی دوره های مقدماتی و تکمیلی برای علاقه مندان به حوزه خبر و خبرنگاران جدیدالورود به رسانه های استان بزودی از سوی خانه مطبوعات استان و با همکاری دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد.
خادمی تصریح کرد: زمان دقیق این دوره های از طریق رسانه های محلی و خبرگزاری ها اطلاع رسانی خواهد شد.
وی از توجه و مساعدت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به موضوع آموزش خبرنگاران تشکر و قدردانی کرد و گفت: امیدواریم با استمرار دوره های آموزشی، ارتقای سطح سواد رسانه ای خبرنگاران و تقویت رسانه های محلی از لحاظ کمی و کیفی بتوانیم جایگاه خراسان شمالی را ارتقاء بخشیم.
وی بار دیگر خواستار توجه بیشتر نماینده عالی دولت به تقویت رسانه های بومی و محلی خراسان شمالی شد و گفت: گرچه استاندار محترم خراسان شمالی به نوعی خود فردی رسانه ای است، اما داشتن دید رسانه ای به تنهایی برای تقویت رسانه های استان کافی نیست بلکه نیازمند توجه همه جانبه است.
رئیس هیات مدیره خانه مطبوعات خراسان شمالی اظهار امیدواری کرد که با تهیه برنامه پنج ساله خانه مطبوعات برای تحقق این مهم و توجه عملی استاندار و سازمان برنامه و بودجه استان، شاهد تحولی چشمگیر در عرصه مطبوعات استان باشیم.
اکنون خراسان شمالی دارای ٢۴ رسانه دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
7185/ 6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.