سرهنگ موسی الرضا حیاتی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قوانین و مقررات مربوط به چرای دام در مراتع، با متخلف برخورد قانونی می شود و متخلفان به مراجع قضایی معرفی و پروانه بهره برداری آنان باطل می شود.
به گزارش ایرنا 2 برابر ظرفیت مراتع این استان دام وجود دارد که این میزان دام فشار زیادی را به عرصه های طبیعی وارد می کند.
خراسان شمالی با دو میلیون واحد دامی یکی از قطب های دامپروری کشور محسوب می شود.
حیاتی گفت: همچنین در این مدت یک مورد توقیف وسایل نقلیه در بحث تخریب و 141 فقره پرونده تخلف در منابع طبیعی و آبخیزداری این استان صورت گرفته است.
حیاتی با اشاره به آتش سوزی های سه ماه نخست امسال افزود: در این مدت چهار فقره آتش سوزی در جنگل و اراضی ملی به وقوع پیوست که در مقایسه با سال گذشته 99 درصد آتش سوزی ها کاهش داشته است.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی با بیان اینکه سال گذشته همین مدت، 10 فقره آتش سوزی در سطح 21 هکتار به وقوع پیوسته است گفت: بیشتر آتش سوزی های رخ داده امسال در منطقه سالوک بوده که غفلت چوپانان از خاموش کردن آتش از جمله علل اصلی آن می باشد.
حیاتی افزود: شماره تلفن 1504 به‌ عنوان خط ارتباطی یگان حفاظت منابع طبیعی استان با مردم به‌ صورت شبانه‌ روزی آماده دریافت گزارش‌هایی در ارتباط با آتش سوزی، تخریب و تصرف عرصه‌های منابع طبیعی و برخورد با متخلفان است که گزارش های مردمی کمک شایانی به پیشگیری از حوادث می کند.
گستره حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری این استان 2 میلیون و 33 هزار و 36 هکتار است که از این وسعت یک ‌میلیون و 400 هزار هکتار مرتع، بیش از 183 هزار هکتار بیابان و 434 هزار و 550 هکتار جنگل است.
7186/3007/ 6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.