سجاد خسروانیان دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: خراسان شمالی از سوی هیات مدیره و مدیرعامل انجمن سواد رسانه ای ایران به عنوان استان پایلوت در حوزه سواد رسانه ای انتخاب شده و تاکنون با حمایت های استاندار و مسئولان عالی رتبه این خطه، اقدامات خوبی در این عرصه انجام شده است.
وی با قدردانی از همکاری ها و حمایت های استاندار خراسان شمالی برای فراگیر شدن نهضت سواد رسانه ای در کشور گفت: از استاندار این استان به عنوان استاندار حامی نهضت سواد رسانه ای از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران تجلیل خواهد شد.
قائم مقام انجمن سواد رسانه ای ایران گفت: این انجمن پس از نتیجه گیری کامل از اجرای برنامه جامع آموزش، مدیریت، تولید و توسعه محتوای سواد رسانه ‌ای در خراسان شمالی، تجربه تحقق این برنامه را در سایر استان های کشور اجرا می کند.
خسروانیان تاکید کرد: انجمن سواد رسانه ای ایران به عنوان تنها مرجع رسمی در این حوزه با تکیه بر توان دانشگاهی و ظرفیت فعالان سواد رسانه ‌ای کشور، آماده اجرای برنامه جامع آموزش، مدیریت، تولید و توسعه محتوای سواد رسانه ای در تمامی استان های کشور است.
وی با بیان اینکه باسواد بودن در دنیای امروز دیگر خواندن و نوشتن نیست، اظهارکرد: سواد رسانه یکی از هفت مهارت مدنظر سازمان سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد یونسکو در قرن حاضر است که در شرایطی که با گسترش انواع رسانه ها روبه رو هستیم مردم باید بدانند کدام رسانه ها معتبر و کدام نامعتبر است و توانایی تشخیص وثوق اخبار و دیگر پیام های رسانه ای را داشته باشند.
قائم مقام انجمن سواد رسانه ای ایران گفت: تشکیل نهضت ملی سواد رسانه ای باید مدنظر تمامی مسئولان در نقاط مختلف کشور باشد زیرا که این مساله یک ضرورت است و اگر در این زمینه غفلت شود شاهد چندبرابر شدن معضلات و آسیب های فرهنگی و اجتماعی در کشور خواهیم بود.
خسروانیان همچنین به راه اندازی نمایندگی های انجمن سواد رسانه ای ایران در استان های مختلف اشاره کرد و گفت: این موضوع در دستور کار هیات مدیره انجمن قرار دارد و پس از تدوین آیین نامه مربوطه در این زمینه اقدام می شود.
نخستین کارگاه آموزشی از سلسله نشست های تخصصی طرح جامع سواد رسانه ای دی ماه امسال در استانداری خراسان شمالی برای فرمانداران، مدیران ستادی و اجرایی، همچنین مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان برگزار شد.
این کارگاه ها آغازگر نشست های تخصصی آموزشی است که در قالب طرح جامع آموزش سواد رسانه ای در این استان برای مدیران و روابط عمومی ها برگزار می شود.
به گفته علی اصغر ایزدی مدیرکل روابط عمومی استانداری، با حمایت مهندس صالحی استاندار و مشارکت انجمن سواد رسانه ای ایران، خراسان شمالی به عنوان استان نمونه یا پایلوت آموزش جامع سواد رسانه ای انتخاب شده و برنامه هایی در همین زمینه برای مدیران، دست اندرکاران روابط عمومی ها و عموم علاقه مندان به تناوب برگزار می شود.
6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.