احسانعلی عالی سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا همچنین با بیان اینکه با حذف و انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی در دولت گذشته، نظارت بر کارها نیز کمتر و بعضا برداشته شد، اظهار کرد: یکی از اهداف احیای سازمان برنامه و بودجه، مدیریت و نظارت بر اجرای پروژه ها صیانت از بیت المال است.
وی تصریح کرد: برای اجرای بهتر پروژه ها، آموزش پیمانکاران و آموزش مدیران دستگاه های اجرایی نیز در دست پیگیری است.
وی گفت: مسائل فنی، نحوه و روند هزینه کرد ها، شناسایی مسیری های انحرافی از جمله مواردی است که در اجرای پروژه ها بیشتر مورد نظارت و بررسی قرار می گیرد.
معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی گفت: پس از مبادله موافقتنامه ها، میزان پیشرفت فیزیکی و پیشرفت مالی باید از طرف دستگاه اجرایی گزارش داده شود و پروژه ها از بعد فنی هم بررسی و توزیع اعتبارات قانونمند می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه اعتبارات باید با توجه به برنامه های توسعه استان توزیع شود گفت: در این استان اولویت نخستین توسعه، منابع آب است اما اعتبارات مناسبی به این بخش تخصیص نیافته است.
عالی افزود: از اشکلات در توزیع اعتبارات، عدم توجه به نقش دستگاه های اجرایی و عدم توجه به برنامه های توسعه استان است و برای رفع این مشکل توزیع اعتبارات بر اساس فصل، برنامه و دستگاه های اجرایی و شهرستان که از وظایف شورای برنامه ریزی و توسعه استان است و تا کنون مغفول مانده است انجام خواهد گرفت.
معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی اظهار کرد: سند توسعه هر شهرستان در برنامه ششم در حال تهیه است که مبنای اصلی توزیع اعتبار این اسناد خواهد بود.
اکنون یکهزار و 780 پروژه در خراسان شمالی ناتمام است.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.