علی عابدی یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه این آثار استانداردهای ملی را رعایت کرده اند اظهار کرد: از این تعداد آثار صنایع دستی، 4 اثر مهر اصالت یونسکو را گرفتند.
وی با اشاره به جایگاه صنایع دستی این استان گفت: سال گذشته از بین بیش از 200 اثری که از کشور برای داوری به مرحله یونسکو راه یافت 10 اثر در کل کشور مهر اصالت یونسکو را دریافت کردند که یکی از این آثار مربوط به خراسان شمالی بود و این نشان دهنده این است که خراسان شمالی ظرفیت آن را دارد که در حوزه جهانی حرفی برای گفتن داشته باشد.
عابدی با اشاره به اینکه استان خراسان شمالی طرفیت های خوبی در حوزه پارچه و چرم دارد که امید است با عملیاتی شدن آن به ظرفیت های صادراتی استان اضافه شود افزود: هم اکنون نداشت برند مناسب یکی از مشکلات حوزه صنایع دستی در کشور و این استان است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی گفت: این استان از لحاظ بکر بودن تولیدات و برخورداری از تنوع محصولات فرهنگی جزو 10 استان برتر کشور است گفت: نداشتن استاندارهای جهانی و لازم که مورد تایید و نظر جهان گردها و توریست ها باشد از جمله مشکلات در این حوزه است.
عابدی با بیان اینکه مهم ترین بخش در حوزه صنایع دستی حمایتی می باشد افزود: آموزش و حمایت از تولیدکنندگان و بازاریابی، تجاری سازی و رونق دادن به تولیدات صنایع دستی که موجب رونق بخش اقتصادی خانواده و صنایع دستی می شود مهم است.
هم اکنون خراسان شمالی 61 رشته زنده و فعال صنایع دستی دارد که 15 هزار صنعتگر و هنرمند در زمینه تولید صنایع دستی در خراسان شمالی فعالیت دارند.
7186/6042
خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشار دهنده: سید حسین قدسی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.