به گزارش ایرنا محمود دلپسند شنبه در همایش شورای اسلامی و دهیاران شیروان با محوریت توسعه و اشتغال روستایی با بیان اینکه این میزان اعتبار غیر از تفاهم نامه های بانک سینا است، اظهار کرد: باید کاری کرد که واحدهای تولیدی و کسب و کار پایدار متکی بر بازار شناخته شده در استان داشته باشیم.
وی گفت: تکمیل زنجیره ارزش از تولید به مصرف را برای هر واحد تولیدی مطالعه کنیم.
دلپسند گفت: امسال سهم استان خراسان شمالی از محل قانون اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایر، هزار و 960 میلیارد ریال با کارمزد صفر درصد و از محل طرح اشتغال فراگیر سهم این استان هم هزار و 900 میلیارد ریال است.
وی افزود: برای ایجاد اشتغال کارگاه ها و واحدهای تولیدی سطح استان که ظرفیت آنان خالی یا نیمه تمام است در اولویت کاری برای ایجاد اشتغال به دلیل داشتن هزینه کمتر در مقایسه با ایجاد واحدهای جدید است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان شمالی گفت: واحدهای تولیدی و اقتصادی که حداقل 60 درصد پیشرفت فیزکی دارند، در اولویت هستند.
دلپسند افزود: دولت امتیازاتی برای کسانی که در روستاها هستند قرار داده که کارمزد بانکی آنان کم تر است و تمامی روستاها 5 واحد درصد مشمول یارانه و روستاهایی که در مرز قرار می گیرند 7 واحد درصد مشمول یارانه می شوند.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با بیان اینکه باید به دنبال انرژی های پاک بود اظهار کرد: با استفاده از وام 6 درصد روستایی و خرید پنل خورشیدی و تولید برق این امر امکان پذیر است که دولت به صورت تضمینی 20 ساله انرژی را می خرد.
وی گفت: در این راستا شیروان به صورت پایلوت انتخاب شده که 100 نفر از مددجویان کمیته امداد این کار را انجام دهند.
شهرستان شیروان با 157 هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در 60 کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
7186/6042خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشار دهنده: سید حسین قدسی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.