به گزارش ایرنا محمد مهدی زاده سه شنبه در همایش مشترک شورای پشتیبانی سوادآموزی استان خراسان شمالی با بیان اینکه حرمت معلم در بین دانش آموزان نباید از بین برود گفت: مشکل امروز جوانان ما نبود الگو برای موفقیت آن ها است.
معاون سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اشاره به اینکه دنیا در گذشته اصل دانایی را از کشورمان عاریه گرفته اند، گفت: باید کاری کرد که همانند گذشته به عنوان الگو برای جهانیان در زمینه آموزش و دانایی محور باشیم.
وی با اشاره به اینکه کار جمع آوری افراد برای سوادآموزی واقعا مشقت است افزود: جذب یک بی سواد در جامعه به اندازه یک مدرسه دانش آموز زحمت می برد که باید آموزش مستقیم را جایگزین کنیم زیرا که بچه ها از امر و نهی بیزارند و کمبودمان کمبود مهارت ها است.
معاون سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: نباید به مسائل کلیشه ای نگاه کرد و به موضع نگاه نونداریم و نگاه تکراری داریم زیرا که دغدغه امروز ما خواندن و نوشتن نیست بلکه دغدغه ما نداشتن همدلی، نوع دوستی و معرفت است، در گذشته ترکیبی که در علم، ادب و نگرش بود نداریم.
مهدی زاده با بیان اینکه مهارت های زندگی پایین است افزود: میانگین باسوادی در کشور 95 درصد موزی است و اگر تمام مردم ایران لیسانس بگیرند و علم لازم را نداشته باشند عقب خواهیم بود و درصد باسوادی در دنیا شاخص ارزیابی نیست و جامعه باید به روز باشد چرا که سوادآموزی خواندن و نوشتن نیست یک جریان و امور فرهنگی است.
وی گفت: هم اکنون به عنوان والدین دانش آموزان، بچه ها را به رقابت ناسالم کنکور انداختیم و فرصت یادگیری را از آنان گرفتیم و از ارتباط و تعامل با دیگران محروم اند و یک گوشی و کتاب زندگی آنان شده است که باید کمک کنیم بچه ها با زندگی آشنا شوند.
وی افزود:آموزش بخشی از آنچه به بچه ها یاد می دهیم باید به والدین یاد دهیم زیراکه در غیر این صورت خانواده از هم می پاشد.
در پایان مراسم این مراسم با اهدای هدایایی از دستگاه ها و رسانه های برتر در امر سوادآموزی خراسان شمالی تجلیل به عمل آمد.
7186/6042 خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشار دهنده: سید حسین قدسی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.