هاجر پاکدین روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا مجموع افراد پذیرشده در این مدت را یک هزار و 912 بیمار دانست.
وی گفت: در این استان سه مرکز گذری کاهش آسیب (DIC)، فعالیت دارند که در شش ماهه امسال 53 معتاد تزریقی به این مراکز مراجعه کرده اند.
معاون امور توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان شمالی تعداد معتادان تحت پوشش مراکز گذری پرونده فعال در خراسان شمالی را 534 نفر عنوان کرد و افزود: طی این مدت در مراکز گذری کاهش آسیب 16 هزار و 700 سرنگ و سرسرنگ توزیع شده است.
وی افزود: افرادی به مرکز گذری کاهش آسیب (DIC) مراجعه می کنند که توانایی ترک ندارند و در این مراکز خدمات مختلفی مانند بسته های بهداشتی، سرنگ یکبار مصرف برای جلوگیری از تزریق مشترک، غذای گرم و آموزش در زمینه های مختلف دریافت می کنند.
پاکدین عنوان کرد: مرکز گذری کاهش آسیب (DIC)،از ساعت هشت صبح تا ساعت 13 بعد از ظهر به معتادان بی سرپناه خدمات ارائه می دهند.
وی ادامه داد: در خراسان شمالی پنج مرکز سرپناه شبانه(شلتر) برای معتادان وجود دارد که در نیمه نخست امسال 320 نفرازاین مراکز خدمات دریافت کرده اند.
وی اظهارکرد: معتادان در مراکزشلتر ازغروب آفتاب در هر روز تا هشت صبح روز بعد پذیرش می شوند واز تمام خدمات رایگان این مرکز مانند شام، بسته های بهداشتی استفاده می کنند و در این مدت حق مصرف مواد مخدر در این محیط را ندارند.
معاون امور توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان شمالی بیان کرد: با ایجاد چنین مراکزی در جامعه، تعداد مرگ و میر افراد معتاد کمتر شده است.
تاکنون آمار دقیقی از شمارمعتادان در استان 863 هزار نفری خراسان شمالی ارائه نشده است.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.