به گزارش روز چهارشنبه ایرنا علی اکبر دلیرصحرایی اظهارکرد: با استفاده از کیت هایی که توسط اداره کل دامپزشکی استان تهیه شده، در عرض چند ساعت وجود آنتی بیوتیک ها در شیر خام را برای اطمینان از سلامت شیر بررسی می کنیم.
وی اضافه کرد: پایش بازمانده آنتی بیوتیک در گوشت مرغ و گوشت قرمز نیز در خراسان شمالی در حال انجام است.
دلیرصحرایی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اکنون در خراسان شمالی 2 شرکت متقاضی کد بهداشتی IRهستند که به محض اخذ این کد، می توانند نسبت به صادرات فرآورده های خود اقدام کنند.
وی با بیان اینکه در خراسان شمالی در تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز اقدامات بسته بندی و برچسب گذاری انجام می شود افزود: در این استان در مورد آبزیان بسته بندی وجود ندارد که قرار است این مهم هم انجام شود .
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی با اشاره به عدم استقبال مردم استان از مصرف مرغ بدون آنتی بیوتیک اظهار کرد: نگرانی ما از بسته بندی آبزیان هم این است که مردم متقاضی نباشند، چون باید حداکثر تا 48 ساعت مصرف شود.
وی با ذکر اینکه اکنون درخراسان شمالی دو واحد مرغداری تولید کننده مرغ بدون آنتی بیوتیک قعالیت دارند گفت: در حال حاضر تولیدات این مرغداری های به استان های همجوار ارسال می شود.
دلیر صحرایی عنوان کرد: در خراسان شمالی تولید و عرضه مرغ بدون آنتی بیوتیک وجود دارد اما متقاضی ندارد، باید دراین زمینه فرهنگ سازی شود.
وی در پایان با ذکر اینکه دامپزشک بیکار در خراسان شمالی وجود ندارد گفت: اگر کسی دامپزشک بیکار سراغ دارد، به این اداره کل معرفی کند.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.