حامد معروف یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تا کنون مدارس زیادی تحت پوشش طرح ایمن سازی مدارس حاشیه جاده قرار گرفته اند که ایمن سازی مدارس به 2 صورت فیزیکی و آموزشی انجام می شود.
وی افزود: البته برخی از مدارس پس از چند سال، دوباره نیاز به اجرای برنامه های مربوط به ایمن سازی پیدا می کنند که این برنامه ها در این مدارس بازخوانی می شود.
معروف گفت: امسال، اولویت بندی انتخاب مدارس برای اجرای طرح ها بر اساس ارزیابی انجام شده توسط شرکت های مشاور در سطح کشور انجام شده و بر همین اساس به استان های مختلف اعتبار تخصیص یافته است.
وی گفت: اولویت ها برای اجرای طرح های ایمن سازی مدارس بر اساس مواردی همچون میزان تردد در جاده، فاصله مدرسه از جاده، تعداد دانش آموزان و میزان ترددهای عرضی از جاده تعیین می شود.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: ایمن سازی فیزیکی شامل نصب چراغ چشمک زن، خط کشی جاده و خط نوشته است و ایمن سازی آموزشی شامل آموزش نحوه تردد ایمن دانش آموزان به مدارس، افزایش دانش ایمنی ترافیک و آموختن مهارت های لازم در این حوزه است که با توزیع اقلام آموزشی، مانند کتاب های آموزشی و توزیع جلیقه های شبرنگ میان دانش آموزان همراه می شود.
رییس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری خراسان شمالی با گلایه از جانمایی نادرست برخی مدارس در روستاهای حاشیه جاده گفت: برخی مدارس حتی مدارس نوساز در مکانی نامناسب اجرا شده این در حالی است که برای تامین ایمنی بیشتر دانش آموزان، می شد مدرسه را در مکان دیگری ساخت.
استان خراسان شمالی 162 هزار دانش آموز دارد که هر سال در 2 هزار آموزشگاه مشغول به تحصیل می شوند.
وی تصریح کرد: انتظار می رود در اجرای مدارس در روستاهای حاشیه جاده از نظرات کارشناسی این اداره کل نیز استفاده شود تا ایمنی این مدارس بیشتر شود.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.