علی عابدی چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: قرار است برای این استان یک سایت الگویی تولیدی و ترویجی پنبه با حوزه تحت پوشش 33 بهره بردار و 100 هکتار کشت پنبه اجرا شود که اعتبار مذکور در اعتبارات توسعه کشت دانه های روغنی پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون بذرها تهیه شده است گفت: برای کشت قطعات 2 هزار متر مربعی 9 رقم بذر معرفی شده موسسه تحقیقات پنبه از ارقام سازگار در اختیار استان خراسان شمالی قرار گرفته که با همکاری و تعامل تعدادی از کشاورزان پیشرو در استان اجرا شود.
عابدی معرفی ارقام جدید، کشت پنبه، کشت مکانیزه، ارقام پرمحصول، مبارزه با آفات نباتی، ارقام زودرس، تحول در بخش کشاورزی، کاهش هزینه ها، عملکرد بالا و صرفه جویی در نهاده ها را از جمله اهداف اجرای سایت الگویی تولیدی و ترویجی پنبه در این استان عنوان کرد.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: همچنین کشاورزان تمام مراحل کاشتف داشت و برداشت پنبه را آموزش می بیند و با تمام جزییات در این بخش آشنا می شوند.
32 گونه زراعی در سطح 307 هزار هکتار از کشتزارهای خراسان شمالی کشت می شود.
استان خراسان شمالی 344 هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که افزون بر 300 هزار هکتار آن اراضی زراعی و حدود 40 هزار هکتار باغ است.
سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی خراسان شمالی به نشانی http://www.irna.ir/nkhorasan و کانال تلگرامی این خبرگزاری به نشانی https://t.me/irnabojnurd در دسترس افراد برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای استان است.
نشانی صفحه اختصاصی ایرنای خراسان شمالی در اینستاگرام هم https://www.instagram.com/irnabojnurd است.
همچنین مردم می توانند دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را به نشانی https://t.me/irnaBOJ تگرام کنند.
7186/ 6042 خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشار دهنده: سیدحسین قدسی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.