به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمدرضا صالحی در نشست اعضای هیئتهای بازرسی انتخابات شهرستانهای استان اظهار داشت: وظیفه اصلی این افراد باید جلوگیری از بروز تخلفات احتمالی باشد.
وی با اشاره به سه وظیفه ذاتی دستاندرکاران انتخابات شامل تأمین سلامت، امنیت و قانونمداری باهدف جلب مشارکت حداکثری مردم تصریح کرد: بازرسان و سربازرسان باید بر این فرایندها نظارت داشته باشند که با توجه به محدودیت منابع موجود، کار سنگینی محسوب میشود.
صالحی خاطرنشان کرد: برای انتخابات پیشرو در استان 179 بازرس و 34 سربازرس پیشبینیشده که بهعنوان نمایندگان اصلی مجری انتخابات در شعب حاضر میشوند و باید ضمن ممانعت از بروز تخلفات، موارد لازم را گزارش دهند.
وی نتیجه کار بازرسان انتخابات را در حفظ امانتداری و رعایت حقالناس بسیار مؤثر دانست و گفت: فعالیت این افراد در تأمین امنیت و قانونمداری فرایندهای انتخابات و جلب مشارکت حداکثری مدنظر مقام معظم رهبری نیز اثرگذار خواهد بود.
استاندار خراسان شمالی ابراز امیدواری کرد: هماهنگی و تعامل اعضای هیئتهای اجرایی، نظارت و بازرسی انتخابات در استان، برگزاری انتخاباتی پرشور و حماسی را رقم بزند.
محمدحسین علی نیا معاون استاندار و رئیس هیئت بازرسی انتخابات خراسان شمالی نیز در این نشست، ضرورت دقت نظر و تلاش برای تحقق انتخاباتی سالم را از وظایف هیئتهای بازرسی دانست و گفت: در هر شهرستان 3 نفر بهعنوان عضو هیئت بازرسی مشخصشدهاند و حکم آنها نیز ابلاغشده است و با توجه به آمار اعلامی، به ازای هر 6.6 صندوق، یک بازرس و برای هر 33 صندوق هم یک سربازرس خواهیم داشت.
مهدی کرامتی مدیرکل بازرسی استانداری و دبیر هیئت بازرسی انتخابات استان نیز با تشریح وظایف بازرسان و سربازرسان، نظارت بر حسن اجرای تمام فرایندها و حصول اطمینان از سلامت تمام مراحل انتخابات بهویژه در روز رأیگیری و رصد تخلفات و گزارش این مسائل را مورد تأکید قرارداد و از تدوین برنامههای آموزشی برای بازرسان و سربازرسان انتخابات خبر داد.
انتهای پیام/