مهندس علیرضا صبوری روز جمعه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شهرستانهای فاروج، راز و جرگلان و گرمه به طور کامل از چراغ های گازی و پر مصرف و چراغ های کم مصرف کم بازده پاکسازی شد و برای پاکسازی سایر شهرستان های استان نیز هشت هزار چراغ ال. ای. دی در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه تا پایان مهر امسال چراغ های کم بازده در سطح معابر شهرهای استان پاک سازی و چراغ های ال. ای. دی جایگزین خواهد شد افزود: کنترل پیک بار و افزایش رضایتمندی عمومی مهم ترین دلیل اجرای این پروژه است.
صبوری گفت: کیفیت بسیار خوب روشنایی، بالا بودن طول عمر و پایین بودن میزان مصرف برق از مزایای این چراغ ها است بطوری که عمر این چراغ ها ۱۰ سال و میزان مصرف برق توسط این چراغ ها به میزان یک چهارم چراغ های گازی است.
وی تهیه سامانه جامع طراحی و نظارت بر شبکه ها مبتنی بر وب و GIS، ساخت سایت آموزشی شرکت، ساخت ساختمان انبارهای مرکزی، بسترسازی انجام ۳۰ خدمت الکترونیکی در سامانه شرکت که قابل ارتقا به ۴۴ خدمت الکترونیکی است، پیاده سازی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات، راه اندازی مرکز خادم و کاهش مدت زمان نصب انشعاب در شهر و روستا از جمله دیگر اهداف کوتاه و میان مدت در سال جاری شرکت است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان شمالی گفت: پروژه های تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار به طول تقریبی چهار هزار کیلومتر اجرایی شد که این اقدام بسیار مهم و تاثیرگذار است.
صبوری افزود: در سال جدید شعار هر شهرستان یک شعبه برق عملیاتی و یک دفتر برق روستایی را انتخاب کردیم و مقرر شده ساختمانهای اداری گیفان، غلامان، شیرین سو، اردوغان اسفراین و حسین آباد شیروان در سال جاری به بهره برداری برسد.
شرکت برق خراسان شمالی ۳۵۳ هزار و ۶۹۸ مشترک دارد که از این تعداد ۸۴ درصد مشترکان بخش خانگی، ۴ درصد ادارات و دستگاههای خدمات رسان، یک درصد کشاورزی، کمتر از یک درصد صنعتی و ۱۰ درصد سایر مصارف است.
خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارند.