محمدعلی شجاعی، روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار داشت:  با گام های آرام نمی توان کار زیادی را انجام داد، برای توسعه باید در استان جهش ایجاد شود.

وی افزود: تکلیف هر دستگاه اجرایی در سند جهش تولید، مشخص می شود و در این زمینه باید از تمامی داشته ها و ظرفیت های استان استفاده کنیم، باید سرمایه های سرگردان استان را جمع کنیم و به کار ببندیم.

شجاعی خاطرنشان کرد: وقتی صحبت از جهش تولید می شود، به این معنا است که با انسجام بیشتر میان اعضای حاکمیت و نیروها، بهره وری را ارتقا دهیم، به دنبال آن شغل بیشتری ایجاد کنیم تا رفاه و آسایش مردم بیشتر شود.

استاندار خراسان شمالی گفت: جهش تولید به این معنا است که بتوانیم سهم استان را در تولید ناخاص ملی بالا ببریم، درآمد سرانه استان را افزایش دهیم، بتوانیم تولید اقلامی که از خارج تامین می شود،  در داخل افزایش دهیم تا واردات این کالاها کاهش یابد.

وی افزود: دستیابی به این اهداف در استان، به نوبه خود، در سطح ملی نیاز به خارج را کاهش می دهد و در آن زمان است که می توانیم به اقتدار اقتصادی دست یابیم و اثر تحریم ها را بی اثر کنیم.

شجاعی اظهار داشت: جهش تولید به این معنا است که میزان صادرات ارتقا یابد، میزان واردات کاهش یابد، فضای کسب و کار دراستان بهبود یافته و تراز تجاری، مثبت شود.

وی گفت: من امید دارم که موانع توسعه استان برداشته می شود، البته موانع توسعه استان، مشکلات مالی نیست، بلکه مشکل در نگاه های بسته است.

وی با بیان اینکه هیچ جا در دنیا، با بستن درها پیشرفت نکرده است تصریح کرد: با نگاه های بسته نمی توان استان را نجات داد، اگر استان بسته و محدود باشد، نمی توان به سوی توسعه گام برداشت.

استاندار خراسان شمالی اظهار داشت: برخی در استان، نسخه اشتباه برای توسعه می دهند که نمی تواند حال مردم را خوب کند، اگر درهای استان بسته باشد، نمی توان نان در سفره مردم گذاشت.

شجاعی گفت: هر کسی که برای استان کار نمی کند، باید کنار گذاشته شود، نباید به شناسنامه فرد نگاه کنیم، راه رشد همین است که این نگاه های بسته، تغییر یابد.

استاندار خراسان شمالی اظهار داشت: برای توسعه استان، باید درها به روی فردی که برای مردم مفید است، باز باشد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی هم در این نشست گفت: سال گذشته، هفت هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال اعتبار عمرانی در استان مصوب شد که ۴۸ درصد آن معادل سه هزار و ۷۶۴ میلیارد ریال تخصیص یافت که نسبت به میانگین کشوری وضعیت نسبتا بهتری داریم.

حسن پارسی پور اظهار داشت: میزان درآمدهای مصوب استان در سال گذشته، چهار هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال بود که از این میزان ۸۱.۲ درصد، معادل سه هزار و ۵۵۵ میلیارد ریال تخصیص یافت.

وی خاطرنشان کرد: درآمدهای مالیاتی استان هم در سال گذشته، سه هزار و ۵۲۷ میلیارد ریال مصوب شده بود که ۸۷.۴ درصد از آن، معادل بیش از سه هزار و ۸۰ میلیارد ریال محقق شده است.

استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرقی کشور واقع است.  

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.