محمد کریمانفر روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این پرونده ها در قالب ۱۰۱ مورد تخلف صنفی کشف و رسیدگی شده است که گرانفروشی، با ۲۵ مورد ارتکاب، در صدر تخلفات صنفی این بخش بوده است.
وی خاطرنشان کرد: دیگر تخلفات شامل کم فروشی سه مورد، عدم درج قیمت ۲۰ مورد، صادر نشدن فاکتور ۱۳ مورد، رعایت نشدن دستورالعمل های بهداشتی ۲۱ مورد، تقلب یک مورد، احتکار چهار مورد، اخفا و امتناع از عرضه کالا یک مورد و سایر تخلفات نیز ۱۳ مورد بوده است.
کرمیان فر گفت: پرونده های تخلف برای عاملان پخش لوازم پزشکی، نانوایی ها، داروخانه ها و فروشگاه های لوازم طبی تشکیل شده است.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از مصرف کننده سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی اظهار داشت: در زمینه پیشگیری و مقابله با کرونا، ۱۵۰ مرحله گشت مشترک با سازمان های مربوط صورت گرفته و بازرس های مقیم در کارخانجات و واحدهای تولیدی ژل، محلول و مواد ضد عفونی کننده استان نیز مستقر شده تا بر امور، نظارت داشته باشند.
وی گفت: نظارت بر توزیع مواد ضد عفونی کننده، ماسک و لوازم پزشکی در قالب تنظیم بازار و همچنین نظارت بر توزیع کالاهای کشف شده احتکاری بین مردم توسط بازرسان این سازمان به جد پیگیری می شود.
خراسان شمالی دارای بیش از ۲۶ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب است که در قالب هفت اتاق اصناف و ۱۳۶ اتحادیه فعالیت دارند.
با توجه به اینکه بر اساس میانگین کشوری هر واحد صنفی برای ۲.۵ نفر اشتغال ایجاد می کند می توان گفت اصناف خراسان شمالی برای ۶۵ هزار نفر اشتغال ایجاد کرده اند.