عزیز رضایی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت:  گروه های پرخطر شناسایی شده در استان شامل، ۶۷۰ نفر والدین شهید، ۳۱۰ نفر جانباز بالای ۵۰ درصد و ۸۰ نفر جانباز بالای ۷۰ درصد هستند.

وی افزود: البته مابقی جانبازان هم از نظر ما، از افراد پرخطر به شمار می آیند و به لحاظ آسیب جسمی، اثرات شیمایی و کهولت سن، در معرض آسیب هستند.

وی اظهار داشت: بر اساس گزارش های رسیده از خانواده های ایثارگران، سه نفر از ایثار گران شامل جانباز، والدین شهید و یا همسر شهید، به کرونا مبتلا شده و ۲ نفر هم بر اثر این ویروس، فوت شده اند.

معاون بهداشت و درمان اداره کل بنیاد شهید و امور ایثار گران خراسان شمالی خاطرنشان کرد: البته آمار مبتلایان به کرونا باید از مراجع رسمی، اعلام شود.

وی افزود: از اوایل اسفندماه پارسال و با همه گیر شدن کرونا، توزیع اقلام بهداشتی میان جامعه هدف این بنیاد در دستور کار قرار گرفت و تا کنون این اقدام در چند مرحله انجام شده است.

وی افزود: جانبازان بالای ۷۰ درصد، جانبازان شیمایی شدید، جانبازان بالای ۵۰ درصد استان در اولویت توزیع اقلام بهداشتی قرار گرفتند.

رضایی گفت: تامین اقلام بهداشتی در اسفندماه با مشکل روبه رو بود و اما در فروردین ماه، این معضل فروکش کرد.

معاون بهداشت و درمان اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در هفته اول فروردین ماه ۲۰۰ بسته بهداشتی و در هفته دوم فروردین ماه، ۴۸۰ بسته بهداشتی در اختیار جامعه هدف این بنیاد قرار گرفت.  

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات برای تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز، کمبود اعتبار است افزود: بر اساس برآورد انجام شده، برای پاسخ به نیاز جانبازان بالای ۲۵ درصد و جانبازان مبتلا به بیماری های زمینه ای، نارسایی کبد، کلیه و سایر موارد خاص، ۳۰۰ هزار ماسک، ۶۰ هزار الکل ضدعفونی کننده دست و ۳۰۰ هزار دستکش برای مصرف یک ماه مورد نیاز است.

وی با اشاره به اینکه تامین این میزان اقلام بهداشتی، با این اعتبارات، میسر نیست اظهار داشت: این نیازمندی ها به استانداری منعکس شده است برای تامین این اقلام نیاز است تا اعتبار مورد نیاز تامین شود، تاکنون از طرف تهران، ریالی به استان اختصاص داده نشده است البته امید می رود در فرودین ماه یا اردیبهشت ماه امسال، اعتبارات مورد نیاز، تخصص یابد و در اختیار قرار گیرد.

رضایی گفت: با این اعتبارات تنها نیاز اقلام بهداشتی برخی از جامعه هدف از جمله جانبازان شیمیایی شدید و جانبازان بالای ۷۰ درصد پاسخ داده شده است.

وی گفت: با توجه به انیکه جانبازان، بیشتر در معرض خطر هستند، به این قشر توصیه می شود که در خانه بمانند، در حال حاضر، تنها راهکار برای پیشگیری، در خانه ماندن است.

معاون بهداشت و درمان اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی گفت: در این زمینه، سامانه تلفنی ۱۶۱۶ آماده پاسخگویی به تماس ها و پیگیری حل مشکلات است تا نیاز به مراجعه حضوری به بنیاد برای جامعه هدف، رفع شود.

خراسان شمالی ۲ هزار و ۷۷۵ شهید، ۶ هزار جانباز دارد و ۳۵ هزار رزمنده در جبهه ها داشته است.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.