مهندس رضا عطایی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شمار روستاهای نیازمند به آبرسانی سیار در خراسان شمالی افزایش یافته است البته تدابیر لازم در این زمینه اندیشه شده است تا هیچ نقطه ای، بدون آب نباشد.
وی افزود: در زمستان پارسال، اهالی ۴۰ روستا به صورت سیار آبرسانی شدند که این رقم در اسفند ماه به بیش از ۵۰ روستا رسید و اکنون ساکنان ۸۳ روستا با تانکر آبرسانی می شوند.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: در اسفندماه، آبرسانی سیار به روستاها در قالب ۵۰۰ سرویس انجام شده است.
وی افزود: رویکرد ما این است که مردم در کوتاهترین فاصله، به آب مورد نیاز برای بهداشت و آشامیدن دست یابند، از این رو، تانکرهای حامل آب، مخازن را پر می کنند، تا مردم در هر زمان، بتوانند از مخازن آب بردارند.
وی تصریح کرد: در برخی از روستاها که مخزن، حجم کافی ندارند و یا راه دسترسی با مشکل روبه رو است، تانکر ثابت یک مترمکعبی تامین شده و در نقاط مختلف روستا نصب می شود تا مردم از آن، آب مورد نیاز را برداشت کنند.
عطایی با بیان اینکه بخشی از روستاها که با تانکر آبرسانی می شوند، زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب نیست افزود: با شیوع کرونا، با تصمیم وزارت نیرو، تمام روستاهایی که با تنش آب و مشکل تامین آب مورد نیاز آشامیدن روبه رو هستند، باید خدمات رسانی شوند از این رو آبرسانی به این مناطق هم در دستور کار است.
وی گفت: به تمام مدیران شهرستانی هم دستور داده شد که بدون در نظر گرفتن تحت پوشش بودن یا نبودن روستاها، آبرسانی انجام شود و در زمان افت دبی و یا بروز اتفاق در شبکه توزیع، باید آب مورد نیاز، با تانکر تامین شود.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی خاطرنشان کرد: تلاش داریم تا در شرایط خاص، که یکی از مهمترین راه های پیشگیری از کرونا، رعایت بهداشت فردی است، آب مورد نیاز در تمام منطق برای مردم تامین شود.
شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی بیش از ۲۰۰ هزار مشترک آب در شهرها و ۱۲۱ هزار مشترک آب در روستاها داشته و نیز بیش از ۶۰ هزار مشترک فاضلاب دارد.