عباس ناصری در گفتگو با مهر اظهار کرد: هنرمند واقعی در تمامی شئون زندگی مردم جامعه خود باید حضور مؤثر داشته باشد.
وی هدف اصلی از برگزاری این مسابقه آن هم با هزینه شخصی را ادای دِین به مدافعان سلامت عنوان کرد و افزود: اطلاعرسانی و آموزش یکی از اولویتهای مقابله و کاهش هزینههای شیوع این ویروس است و زبان گویا و عامهپسند این هنر در این مسیر تأثیر زیادی دارد.
هنرمند ارزشمند و بینالمللی کارتون و کاریکاتور استان ایده برگزاری این مسابقه بینالمللی را اینگونه تشریح کرد: در دوران شیوع ویروس کرونا جای خالی هنرمندان کارتون جهت همافزایی با دستگاههای مختلف را احساس کردم و پس از اطمینان از عدم برگزاری یک رویداد اینچنینی، ۱۱ اسفند فراخوان این مسابقه را در سایت شخصی خود منتشر کردم.
ناصری که دارای جوایز متعدد از جشنوارههای بینالمللی است در ادامه بیان کرد: به دلیل ارتباط با هنرمندان مطرح دنیا و مرجعیت سایت شخصی اینجانب در میان فعالان این رشته از همان روزهای اولیه شاهد سیل آثار ارائه شده بودم.
هنرمند برتر انقلابی خراسان شمالی در سال گذشته گفت: برخلاف جشنوارههای دیگر که با صرف هزینههای بعضاً بیمورد و هنگفت انجام میشود، مسابقه بینالمللی کارتون و کاریکاتور با موضوع کرونا فقط با اهدای تندیس جشنواره و صنایع دستی به برگزیدگان آثار برتر از آنها تجلیل میکند و این عامل نه تنها مانعی بر سر راه استقبال از این مسابقه که گویا انگیزه قوی برای هنرمندان مختلف از گوشه و کنار جهان شده است.
ناصری با اشاره به آثار ارسالی، از استقبال بینظیر هنرمندان مطرح دنیا از این رویداد بینالمللی خبر داد و گفت: اهمیت برگزاری این رویداد با توجه به شرایط خاص جامعه و البته برگزاری آن برای شخص من از هر فستیوال بینالمللی بیشتر است.
داور با سابقه جشنوارههای متعدد جهانی کارتون و کاریکاتور گفت: با درک شرایط حساس کنونی و لزوم استفاده از ظرفیت بیبدیل و مؤثر این هنر هر شب تعداد پنج اثر رسیده را با هدف کمک به مبارزه با این ویروس در فضای مجازی منتشر مینمایم و بازنشر گسترده آن نشان از استقبال گسترده مخاطبین دارد.
عباس ناصری زمان برگزاری اختتامیه این جشنواره را روز شکست کرونا و غلبه بر این ویروس عنوان کرد.