هادی قهرمانیان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اراضی زیر کشت کلزا در این شهرستان را هزار و ۸۰۰ هکتار و گندم آبی و دیم را نیز حدود ۴۰هزار هکتار دانست.

وی عنوان کرد: سطح مبارزه با علف‌های هرز پیش رویشی و پس رویشی کلزای این شهرستان تاکنون هزار و ۴۴۹ هکتار و مبارزه با کک و شته مومی این محصول هم بیش از ۳۷۰ هکتار بوده است.

وی کل سطح زیر کشت گندم آبی vh ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار و گندم دیم vh نیز ۲۳ هزار هکتار دانست و گفت: با توجه به تاخیر در کشت تاکنون حدود ۲۰درصد از مزارع گندم آبی به مرحله پنجه زنی رسیده است.

قهرمانیان اظهار داشت: تاکنون ۲ هزار و ۵۷۵ هکتار از مزارع گندم برای کنترل علف های هرز باریک برک و همچنین پهن برگ مبارزه صورت گرفته و این مبارزه ادامه دارد.

وی بیان کرد: کارشناسان این مدیریت در بازدیدهای میدانی و کلاس های آموزشی توصیه های فنی لازم را در مراحل مختلف به بهره برداران این بخش انتقال می‌دهند.

مدیر جهادکشاورزی مانه و سملقان گفت: از جمله اقدامات لازم در شرایط فعلی و در مرحله داشت استفاده از کودهای سرک و مبارزه با آفات و بیماریها و علف های هرز است.

قهرمانیان بیان کرد: علف های هرز علاوه بر تغذیه از موادغذایی خاک میزبان واسط برای آفات و بیماریهای گیاهی محسوب می شوند بنابراین ضروری است کنترل به روشهای مختلف نظیر تناوب زراعی، کاشت بذور عاری از علف هرز، وجین و استفاده از علف ‌کش ها انجام شود.

شهرستان ۱۱۰ هزار نفری مانه و سملقان در ۴۵ کیلومتری غرب بجنورد واقع شده است و ۸۵ هزار هکتار اراضی زراعی دارد و به عنوان قطب کشاورزی خراسان شمالی محسوب می شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.