دکتر معصومه هاشمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ابتدای اسفند ماه سال جاری واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای، روزانه با سه گروه در شیفت های صبح و عصر ضمن بازدید از تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، آموزش و تذکرات لازم و برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی را در دستور کار قرار داده است.
وی گفت: از ابتدای ماه جاری تاکنون از ۱۰۴ خبازی و فطیرپزی سطح شهر، ۱۲۸ مورد بازدید انجام و در این خصوص هشت مورد اخطاریه بهداشتی، سه مورد معرفی به مراجع قضایی، ۶۲ مورد اخطاریه در محل و ۴۸ مورد تعهد کتبی از متصدیان جهت رعایت موازین بهداشتی صادر شده است.
هاشمی با بیان اینکه سلامت مردم خط قرمز مجموعه بهداشت شهر است، افزود: در روزهای آتی با نظارت های مستمر از واحدهای خبازی سطح شهرستان، با توجه به اخطاریه های قبلی، متخلفان به مراجع قضایی ارجاع داده می شوند.
سرپرست مرکز بهداشت و درمان شیروان گفت: از تمامی شهروندان انتظار می رود به منظور عدم ابتلا به بیماری های حاد تنفسی، بعد از خرید نان نیز موازین بهداشتی را در زمینه نبود آلودگی ثانویه نان رعایت کرده و پیش از مصرف نان را حرارت دهند.
رییس اتحادیه نانوایی های شیروان با بیان اینکه در فروش نان توسط نانوایی ها فقط باید از دستکش یکبار مصرف استفاده شود گفت: به منظور رعایت نکات بهداشتی و پیشگیری، برای هزینه نان از شهروندان فقط از دستگاه کارت خوان استفاده می شود.
رسول تقی زاده روز چهارشنبه اظهار داشت: اینک پنج نانوایی با نظارت شبکه بهداشت و درمان نان در اختیار کسبه قرار می دهند تا مردم از این طریق نان مورد نیاز خود را تهیه کنند.
به گفته وی، میانگین مصرف آرد در این شهرستان تا سال ۸۸ ماهانه هزار و ۷۰۰ تن بود که هم اینک این میزان به هزار و ۱۰۰ تن کاهش یافته و سرانه مصرف آرد هر فرد در این شهرستان ماهانه ۶ کیلوگرم است.
در شهرستان شیروان ۲۵۰ واحد نانوایی مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۱۱۰ نانوایی در شهر و ۱۴۰ نانوایی در روستاها مستقرند.
شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.