رمضانعلی حسن زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به دستاوردهای شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اظهار داشت: در این مدت، شاخص بهره مندی جمعیت روستایی استان از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی به ۷۹ درصد رسیده است.

وی افزود: اجرای مجتمع های آبرسانی روستایی به منظور کاهش هزینه ها و افزایش بهره مندی روستاییان از آب بهداشتی و اجرای پروژه های جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب با استفاده از اعتبارات ملی و تسهیلات بانک توسعه اسلامی از جمله دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است.

حسن زاده خاطرنشان کرد: راه اندازی سیستم چاپ قبض در محل بمنظور صیانت از حقوق شهروندی و کاهش هزینه های چاپ و توزیع قبوض، کاهش سفر و به حداقل رساندن قرائت های اشتباه از جمله این دستاوردها است.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی، با اشاره به ایجاد سامانه ارتباطات مردمی ۱۵۲۳ بمنظور تسریع در رسیدگی به حوادث و اتفاقات افزود: ارائه خدمات امور مشترکان از طریق دفاتر پیشخوان دولت در سطح استان به منظور تسریع در ارائه خدمات از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی است. 

وی همچنین از اجرای پروژه های مدیریت فشار و هوشمند سازی شبکه های آبرسانی به منظور کاهش تعداد حوادث شکستگی و حجم هدر رفت آب در شبکه های توزیع آب خبر داد و گفت: اجرای پروژه های آبرسانی با مشارکت مردم به منظور ارتقاء بهره مندی جمعیت روستایی در سال های اخیر حداکثر شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از ایجاد و راه اندازی آزمایشگاه های کنترل کیفیت آب در تمامی شهرستان های استان خبر داد و اظهار داشت: برهمین اساس میزان مطلوبیت میکروبی آب آشامیدن از ۱۵ درصد در سال ۵۷ به ۹۹ درصد در سال جاری رسیده است.

حسن زاده افزود: کلرزنی مداوم، نصب دستگاه های کلرزن، تجهیز آزمایشگاه ها، تعویض شبکه های فرسوده و رفع به موقع شکستگی ها و تأمین آب مطمئن در راستای سالم سازی آب انجام شده است.

وی درباره شمار مشترکان گفت: شمار مشترکان این شرکت در ابتدای انقلاب، کمتر از۲۹ هزار فقره بود که این رقم، به ۹۹ هزار در ابتدای دولت یازدهم، ۱۱۳ هزار در ابتدای دولت دوازدهم و ۱۲۲ هزار فقره در شرایط فعلی رسیده است.

حسن زاده اظهار داشت: آب آشامیدن در ۶۸۹ روستای تحت پوشش از طریق ۳۰۱ حلقه چاه، ۱۹۱ دهنه چشمه و ۱۱ دهنه قنات با ظرفیت یکهزار و ۷۴۶ لیتربر ثانیه، تامین می شود.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی افزود: همچنین در سطح روستاهای استان حدود ۲ هزار و ۷۳ کیلومتر خطوط انتقال آب و ۲ هزار و ۹۲۱ کیلومتر شبکه توزیع آب، ۷۱۴ باب مخزن ذخیره آب با حجم ذخیره ۹۶ هزار متر مکعب و حدود ۱۴۶ ایستگاه بین راهی تامین آب وجود دارد.

شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی ۱۲۱ هزار مشترک آب دارد.  

۴۴ درصد از جمعیت ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در نواحی روستایی سکونت دارند. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.