معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: این اقامتگاه ها در روستای دشت شهرستان گرمه،  چهاربید جاجرم،  زوارم و دشت فیروزه شیروان و هم چنین روستی ایزمان صوفی و اسپاخوی مانه و سملقان و روستای قارلق بجنورد ساخته می شود.

علی کاظمی افزود: هم اکنون عملیات ساخت سه اقامتگاه به پایان رسیده و در مرحله صدور مجوز بهره برداری قرار دارد.

وی افزود: ۲۴درخواست برای صدور مجور خانه مسافر نیز در حال بررسی است.  

وی با بیان این که یکی از الزامات گردشگری مهیا کردن خدمات مختلف برای گردشگران است اظهار داشت: یکی از این خدمات ایجاد اقامتگاه های متنوع مانند هتل، آپارتمان، اقامتگاه بومگردی و خانه مسافر است.

وی با اشاره به این که بومگردی پدیده ای جدید در گردشگری است اظهار داشت:  بومگردی با اقبال خوبی رو به رو شده است به طوری که برخی از بومگردی هایی این استان در تمام سال گردشگر دارند و با توجه به همین امر تعداد اقامتگاه های خراسان شمالی در حال افزایش است.

 کاظمی گفت: تبدیل یک خانه قدیمی به اقامتگاه توجیه اقتصادی دارد اما ممکن است ساخت یک اقامتگاه از صفر تا صد که هزینه بر است در مدت کوتاهی به سود دهی نرسد اما گردشگری صنعتی رو به رشد و دارای ارزش افزوده است.

 هم اکنون هفت هتل، یک متل، ۱۱ مهمان‌پذیر، ۳۸ خانه‌مسافر و ۳۲ اقامتگاه بوم‌گردی در استان مسافران را پذیرش می کنند،   

استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.

۴۴ درصد جمعیت خراسان شمالی در روستاها سکونت دارند و علاوه بر این طبیعت بکر و دست نخورده روستایی ظرفیت خوبی برای بوم‌گردی و ایجاد اقامتگاه در استان است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.