مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی روز چهارشنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به سیلاب‌های بهار امسال و بعضا شهرک های صنعتی استان را در معرض خطر قرار داد، نقشه خطرپذیری این شهرک ها از ناحیه سیل تهیه و پس از ارسال به سازمان صنایع کوچک و تایید، عملیات لازم برای ایمن سازی آنها اجرا شد.

سیاوش وحدت افزود: سیل بهار امسال به زیرساخت های شهرک های صنعتی استان حدود ۶ میلیارد ریال خسارت وارد کرد که با هدف جلوگیری از تکرار این مشکلات، نسبت به رفع مشکل این شهرک ها اقدام شد.  

وی در مورد ایمنی واحدهای تولیدی مستقر در شهرک ها در برابر زلزله نیز گفت: این واحدها مطابق با قوانین ایمنی ساختمان و مطابق با نقشه های طراحی شده نظام مهندسی تایید و ساخته شده اند که البته تاییدیه واحد «اچ اس ای» ایمنی بهداشت و محیط زیست را نیز دارند.

 وحدت، در مورد تفاهم نامه های سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی نیز اظهار کرد: در سفر تابستان امسال ریاست جمهوری به استان، تفاهم نامه ای برای ایجاد ۵ ناحیه صنعتی جدید منعقد شد که در قالب این تفاهم نامه، شرکت شهرک ها و یا بخش خصوصی می توانند این نواحی را ایجاد کنند.

وی گفت: هم اکنون در شهرهای لوجلی شیروان و سنخواست جاجرم بخش خصوصی برای ایجاد ناحیه صنعتی اعلام آمادگی کرده است و همچنین در روستای خرق فاروج نیز احتمال ورود بخش خصوصی پررنگ است.

وی با بیان اینکه در این روستاها زمین مورد نیاز برای ایجاد نواحی صنعتی نیز دیده شده است، اظهار داشت: در شهر پیش قلعه مانه و سملقان ۴۴ هکتار و در شهر صفی آباد اسفراین نیز ۱۱ هکتار زمین مناسب در امکان سنجی ها دیده شده است و در واقع مکان یابی ها انجام و استعلام های لازم را نیز دریافت شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی با بیان اینکه استقبال از ایجاد صنایع کوچک در نواحی صنعتی زیاد است، افزود: متقاضیان سرمایه گذاری صنعتی در نواحی صنعتی و همچنین واحدهای صنعتی مستقر در نواحی صنعتی استان می توانند از تسهیلات اشتغال روستایی بهره مند شوند که همین موضوع استقبال از ایجاد صنایع را در نواحی صنعتی بیشتر کرده است.
وحدت افزود: طرح اشتغال روستایی رویکرد مداخلات توسعه‌ای و ارائه تسهیلات یارانه‌ای را دنبال می‌کند و در این طرح پیش‌بینی شده تسهیلات در سه بخش نواحی صنعتی و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر، مناطق روستایی و عشایری و مناطق روستایی و عشایری مرزی تخصیص یابد.
خراسان شمالی هم اکنون ۶ ناحیه صنعتی، ۹ شهرک صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.